keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Kevään esimmäistä ja tällä erää viimeistä kertaa montuilla

 Bea on vieläkin hyvin kevyellä liikunnalla, jotta toipuu varmasti, joten se ei vielä pääse irtipitolenkeille mukaan. Mutta eipä tuo tunnu talvenvihaaja Beaa paljoa haittaavan. :D




 Nopo 1,5vee

 Bea



 Uni lähti montuille lähinnä aurinkoa ottamaan.





Sira-welshi ja omistajansa Marjo olivat meillä mukana ja kaikki huippuhienot monttuilukuvat ovat Marjon ottamia. 

Tästä eteenpäin vissiin meKIN monttuillaan Hyvinkäällä. :O melekosta.

keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Muutoksia

Tytöt kävi Hurtan mittailtavina ja vaatemalleina uutta mallistoa varten ja sieltähän saatiin kiitokseksi ihana ja iso kasa kaikkea koirien mielestä huippua! 








Kevätaurinkoa on alettu saalistella järven jäillä ja kotona. Kohta kevättä vietetäänkin ihan uusissa maisemissa, kun 2.4 pihaan karauttaa muuttoauto ja tämä lauma kamoineen siirretään Vantaalle! Joonas sai Sipoosta huipun oman alan työnsä ja sinnehän se on sitten etelä-Suomeen lähdettävä, kun allekirjoittaneenkin työkuviot järjestyivät äärettömän helposti. Näin suuri muutos toki jännittää, mutta kyllähän se huikealle tuntuu, että harrastaminen helpottuu ihan älyttömästi. Katotaan nyt tosin, että mitä meidän kauden alulle käy, kun nämä nuorimmaiset näyttää ahkerasti tekevän juoksuja.. 

torstai 3. maaliskuuta 2016

Alkutalven kuulumisia



Bea on sairastellut joulusta asti ja sen kanssa on ravattu eläinlääkärissä useampaan kertaan. Nyt on menossa kolmas ab-kuuri ja koira alkaa hiljalleen parantua. Yskä ja nuha on ollut todella tiukassa ja Bea on saanut levätä laakereillaan pitkän tovin. Pari kertaa sille nousi todella kova kuume ja vointi meni jo heikoksi, (tulehdusarvo oli yhdessä vaiheessa 135) onneksi nyt näyttää jo hyvälle.
Mei loikkaa altaaseen. 

Nopsa uimassa. 


Hieno Pami!




Järkyttävän pakkasjakson jälkeen on vihdoin päästy rakentelemaan kuntoa kisakautta varten. Nopsa ja Mei eivät tosin ole vieläkään aloittaneet juoksujaan, joten meidän kisakausi voi mennä ihan uusiksi, jos aloittavat nyt keväällä. Nopsan kanssa tein päätöksen odottaa juoksut ja niiden mahdolliset jälkioireet ennen kilpailu-uran aloittamista ja ryhmäkokeita. Se on vielä niin pentumainen, että tarvitsee aikaa ja varmistusta viehetouhuissa itsekseen. Unia tuskin vien mihinkään ja Ilolle meinasin taukoa ensi kesänä maastoista, koska sitten seuraavana olisi edessä veteraanikausi. Tosin se Ilon toinen pentuekin pitäisi tehdä vuoden 2017 aikana, jos iit tutkitaan terveiksi ja Ilo itse tietenkin. Katsellaan. Bealla olisi viimeinen virallinen kisakausi, mutta primaari tavoite on saada koira terveiden kirjoihin.

Väiski, Ilo, Håkan ja Nopsa.

Komea Hurri!


Ja suloinen Mida. Pian Mida pääsisi juoksemaan irti, pidetään kovasti peukkuja että jalka kestää menon. Mida on päässyt remmissäoloaikana doboilemaan.

Nitro-eno ja Håkan näyttelyharkoissa. 

Muuten meille kuuluu mukavaa, on käyty uimassa pari kertaa ja omatoimisesti agilityakin harkkaamassa. Onneksi se kevät sieltä tulee, hitaasti mutta varmasti!

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...