Ilo

SVKLMM -13 FI KVA-M FI KVA-R
Whiplandian Wonderchild

“Ilo, Imami, Mimmu, Pilli, Lilli, Liliii, Lilli-Putti, Liippa, Lilo, Lispa, Ipa, Ipuna, Lilleri, Imppu…”


Rotu: Whippet
Synt. 20.11.2010
 virallinen mitta: 49,6 cm
kasvattaja: Whiplandian kennel, Teemu Seppänen
  näyttelyt: SA
maastot: KVA-M, SVKLMM-13, 
Whippet-Harrastajien maastomestari -13
Whippet-Harrastajien veteraanimaastomestari 2018
 rata: KVA-R
Whippet-Harrastajat ry:n Kaunis Juoksija

Silmät tutkittu 2013, 2014 ja 2017: terveet, ei perinnöllisiä silmäsairauksia
Sydän ultrattu ja kuunneltu 2013 ja 2016: terve
2019 mitraaliläppävuoto
LTV0, SP0, VA0, A/A, 0/0

Whiplandian I- ja P-pentueen emä.Ilo-ihmelapsi, unelma, josta tuli totta. Sanonta: “hyvää kannattaa odottaa”, pitää tässä tapauksessa täysin paikkaansa!

Ilo. Voi Ilo.  Luotettavin ja arvokkain ystävä. Ilo syntyi marraskuun 2010 loppupuolella pitkän odottamisen ja jännittämisen tuloksena ensimmäisenä pentuna ja ristittiin heti ensimmäisenä aamunaan. Sain olla synnytyksessä mukana, ja se onnentunne ja ne ilonkyyneleet, kun se minun pentuni sitten sieltä syntyi heti ensimmäisenä.. se oli aivan sanoinkuvailemattoman hienoa! Projekti, jossa olen saanut olla mukana alusta asti, saapui lopulta tammikuussa 2011 kotiin! Tuijotin pitkäjalkaista ratakoiran pentua haltioituneena sen kauneudesta. En ikinä unohda sitä tunnetta, mikä minulla oli sinä päivänä kun sain kaksi vuotta odottamani pikinokkaisen pikajuoksijan laumaani.

 Ilo on nimensä veroinen ilopilleri. Sen elämä on yhtä hännänheilutusta ja rakkautta. Ilo on koko elämänsä ollut leikkisä, vauhdikas, iloinen ja onnellinen koira. Aina niin hyväntuulinen ja avoimesti elämään suhtautuva koira. Ilo on kasvanut ja kehittynyt hitaasti, sillä oli kunnon mörköikä, se jännitti jossain vaiheessa miehiä, hetken se haukkui isoille tummille koirille. Se on saanut olla oma itsensä ja olen arvostanut sen jokaista kehityskaaren vaihetta. Ja mikä upea whippetnarttu Ilosta kasvoi. 

 Kaikkien äitien äiti. Kaikista iloisin, kiltein ja luotettavin koira
. Ilo suhtautuu elämään rennosti ja positiivisesti, vaikkei se kuitenkaan ole ollut yhtä huoleton veikkonen mitä Uni esimerkiksi oli. Joskus Ilo huolestuu asioista hetkeksi, mutta tulee kuitenkin aina lopulta siihen tulokseen, että tämäkin juttu on aivan fine. Nykyään ei paljon mikään hetkauta, paitsi tietty frisbee. Aina ja ikuisesti. 


Tähtihetkiä 28.4.2013

Tähtihetkiä 28.4.2018


Tähtihetkiä 24.8.2013

Ilo keltaisella manttelilla.

Ilo on tehnyt kaksi pentuetta. 12 täydellisen ihanaa pentua, joille se oli paras emä mitä olla voi. Ilon ehdottomasti tärkein ja merkityksellisin tehtävä on ollut olla äiti.
Ilo on tehnyt kaikki minun unelmani toteen ja antanut minulle vielä kaksi upeaa tytärtään. Ilo on minulle kultaakin kalliimpi, arvostus tätä koiraa kohtaan vaan syvenee vuosi vuodelta. Ja Ilo itse on kuin viini, se paranee vain. 


 

Someähky

 Taas alan ajautua ajatukseen, että palaisi päivittelemään tänne blogiin kuulumisia lähinnä oman päiväkirjan tapaan, jotta jäisi mukavia mui...