maanantai 4. heinäkuuta 2011

whippettreffejä kerrakseen

Kuva:Karo
Tosiaan tuossa pari viikkoa sitten treffailtiin taas Karon, Kirin ja Raren kanssa Lapinlahdella ja hauskaa näytti koirilla olevan! Rare villitsi Iloa ja Unia juoksemaan ja muutamat hepulit ne saikin aikaiseksi! Uni on taas paljon innokkaampi juoksemaan, kuin keväällä! Jee se alkaa saada kuntonsa takaisin.

Kuva:Karo

Rare on kyllä kanssa ihan huipputyyppi, kunnon ilopilleri! Ja Kiri, kun se on niiiiin kaunis koira! Meidän tytötkin tykkää pojista jotenkin harvinaisen paljon, joten niitä on siinäkin mielessä tosi kiva tavata aina.

Kuva:Karo
Ilo on hauska tyyppi, se ei ketään kumartele ja sanoo kyllä, jos kaveri meinaa käydä liian tunkeilevaksi hepulin aikana. Unillekin se aina pärähtää ja Uni uskoo sitä!:D

Kuva: Karo
Tytöt on tosiaan päässy nyt ihan hurjan paljon liikkumaan porukoilla ollessa ja sen alkaa huomata: Ne on aika hyvässä kondiksessa nyt kaikki. (Tosin oli juuri tuolloin meidän Lapinlahti-treffien aikaan kaikki neidit vähän paksummassa kunnossa, mutta nyt on palattu taas "lomalta" ruotuun ja ylimääräinen poissa.)

Käytiin viikonloppuna Helsingissä ja majailtiin Lauran ja Joonaksen luona Espoossa. Kyllä oli Ilolla ja Riemulla taas kivaa, kun pääsivät touhuilemaan!

kuva: Ella Huttunen

 Betteä nähtiin myös ja on muuten likasta tullut hieno! Bette, Ilo ja Riemu pääsivät lauantaina Kartanolle kisoja kattelee ja olivatkin erityisen rentoja kisaturisteja! :D Siellä me puun varjossa istuskeltiin kaikki ja katottiin vieressä hurjaa vauhtia juoksevia vinttikoiria.

Sunnuntaina päästiin Luukkiin tapamaan Unin siskoa Jojoa!! Hahah, mitä rakastettavia pällejä ne molemmat olikaan! Jojo oli kuitenkin ehkä hieman fiksumman oloinen, tosin se saattoi johtua tiineydestä. Jojolle on siis tulossa pentuja Vi'wauniin ! Jojo on myös Unia hieman pienempi korkeudeltaan ja ehkä muutenkin pikkuisen sirompi.


fiksuja tyyppejä:


Ostin autoon uuden metallihäkin taakse, ja siellä tytöt matkusti turvallisesti ja mukisematta pitkän reissun. Tuohon kevythäkkiin ei nimittäin voi luottaa kisapaikoilla, että se kestää mm. vieheen perään haluavan Unin!

Uni luultavasti juoksee Kajaanissa ja Kuopiossa syyskuussa, Bean kanssa jos kävis parit ratakisat tässä heinä-, elokuun aikana. Oulun näyttelyt on ens viikolla ja Joensuuhun pitäis kanssa joku ilmoittaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...