torstai 11. elokuuta 2011

Heinäkuun heilumisetVaikka meillä ei ollutkaan yhtiäkään maastokisoja, kaikkea muuta sitten ehdittiinkin tehdä. Hurjaa, miten nopeasti kesä on mennyt :/ On jo elokuu ja viimeinen kuukausi minun "kesästä" pyörähtää käyntiin. Sittenpä palaillaankin Joensuuhun koulupöydän ääreen.

16.-17.7 Oltiin Oulun raviradalla näyttelemässä kaikkien tyttöjen kanssa. Lauantaina Ilo esiintyi ainoana pentuluokassa sen verran kivasti, että sai Alankomaiden Lydia Erhartilta KP:n ja oli ROP-pentu. Arvostelu oli hieno! Wau, meidän ratarassi!

Bea sai EH:n köyristellen selkäänsä sateessa, mutta Unipa yllätti! Se sai ERIn, oli ison avoimen luokan 4. kera SA:n!! wau, Unsku. Sunnuntaina Savolaisen Tuula ei nähnyt Unissa ja Beassa mitään hienoa, mutta antoi kuitenkin EH:t molemmille! :)
Kaikkien arvostelut löytyy kotisivuilta. Kiva näyttelyreissu oli pitkästä aikaa! Uni ja Ilo luultavasti pääsee kehään myös Jyväskylään marraskuussa! Ja tekisipä mieli lähteä messariinkin joulukuussa Unin kanssa. Beaa nyt on turha enää kauheasti kehissä pyörittää, jo kolmas EH putkeen ja kun se ei pahemmin hommasta edes nauti, niin.. :D Käydään sitten juoksuhommista eläkkeelle jääneenä ja pikkuisen pyöristyneenä hurmaamassa tuomarit!;) Iloakaan ei tosiaan ole suunnitteilla sen kummemmin esitellä kehissä, käydään nyt jokaisessa luokassa kerran ja jos se pysyy mitassa niin sitten käyttöluokassa myöhemmin.
Oltiin whippettyttöjen kanssa 23.7-> vahtimassa Hillakujalla Seppästen whippetlaumaa pitkän viikonlopun ajan, kun kotiväki hurvelsi koirattomalla lomalla Helsingissä. Ei se kyllä vaikeaa ole seitsemää whippetiä hoitaa, kaikki lojuivat rauhassa kukin omalla nukkumapaikallaan ja kaikki sujui ongelmitta(Vaikka talossa oli 3 aikuista ja 2 pentuikäistä narttua samaan aikaan kera kahden uroksen!:D). Lenkittäminen tosin remmissä oli isotöisempää, kun kerralla ei kaikkia viitsinyt viedä ulkoilemaan. (Ja Seppästen koirilla ei oo remmitapoja olemassakaan!;D)


kaunis, kaunis Uni!


Ihanat pojat, Minor ja Nemo.

Kotiväen kotiuduttua maanantaina käytettiin Riesaa ja Iloa myös vieheen perässä ja hienostihan ne tyttöset taas pinkoivat, samoin Nitro-veli! Tiistaina sitten matkattiin Kauppiin ja Bea, Nemo, Disa, Ilo ja Riesa pääsivät radalle leikkimään. Bea ja Nemo juoksivat harjoitusmielessä 280m ja hienostihan se meni!! Ilo katseli radalle kiinnostuneena ja moottoriviehe herätti pienen saalistajan. Eka veto meni oikein hienosti, neiti meni eikä meinannut! Toinen otettiinkin sitten jo avoimen kopin läpi. Sitten kai sitä pääsis jatkamaan noita rataharjoitteluja, mutta saattaa mennä ensi kevääseen seuraavat treenaukset oikealla radalla.


Sitten asiaan,eli Hyvinkään ratakisoihin! Kuvassa Bea kipittää valkoisella manttelilla hienosti 280m matkalla, josta tuli sijoitus 3./5 ja aika oli 20,09! :) Paletin Savannah piti vauhtia yllä, tuossa se vielä on muiden mukana, mutta sitten ottikin isomman vaihteen silmään ja tuli reilusti ekana maaliin, 1,35 sekuntia ennen Beaa.  Jee, etanakisalippu lunastettu ja aikakaan ei ollut mikään kauhean huono, koska rata näytti olevan hitaassa kunnossa, eikä siellä muutkaan mitään huippuaikoja juosseet.350 metrillä, kuten myös 280m Bea lähti turhan hitaasti kopista, ja joutui ohittelemaan. Aika oli kolmen nopeamman perässä 26,06 ja mietin, että no jopas meni "hitaasti" kun Oulussa toisessa ryhmässä sentään juoksi alle 26 sekunnin. No, oli kuulema takakaarteessa jossakin kompuroinut omiaan ja se varmaan rokotti aikaa. Mutta on se vaan mainio tyyppi, ja miten nopea oppimaan!! Ja se sai pokaalinkin, haha! :D

Mutta tosi kivat oli ratakisat ja uudestaan vaan!! Tosin seuraavan kerran päästään varmaan vasta lokakuussa sitten sinne Team Racen yhteyteen etanakisoihin, kun syyskuussa Uni käy maastoissa ja ehkä Beakin ja on muitakin menoja viikonlopuille.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Someähky

 Taas alan ajautua ajatukseen, että palaisi päivittelemään tänne blogiin kuulumisia lähinnä oman päiväkirjan tapaan, jotta jäisi mukavia mui...