sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

kisakausi korkattu!

Tällä kertaa meidän kisakausi starttasi Hyvinkään ratakisoista, eikä maastoja olekaan näkyvissä nyt ihan lähitulevaisuudessa. Katellaan niitä sitten loppukesemmällä! 9.6 lauantaiaamusella kera Hennan&Jasson ja Marian&Peikon polkastiin kaasua Kuopiosta kohti Sveitsiä ja paikalle saavuttiin allekirjoittaneen kaasutteluista johtuen oikein hyvissä ajoin.
Molemmat neidit olin ilmoittanut siis 280 metrille sijoitukseen. Ilo juoksi neljän koiran lähdössä ja hienon taistelun päätteeksi ylitti toisena maaliviivan. Törmäilyä tapahtui pariin otteeseen ekassa kaarteessa ja Lillin ajolinjat hukkuivat jonnekin ja se lähti ulkoa ohi kavereista. :D Kunhan oppisi imemään enemmän tuohon kiskolle, niin ajatkin alkais parantua. Aika Hyvinkään hitaalla radalla oli siis 19,85 sek. Lähtö ykköskopista oli ihan hyvä ja taistelutahtoa löytyy. Allekirjoittanut pikkuisen itki onnenkyyneleitä koiraa jäähdytellessä, muttei kerrota sitä kenellekään. 
Bea hienohieno kiskolle imevä pieni tiikeri sai ihan kauhean kovat kaverit sijoitukseensa ja juoksi huonoimman aikansa ikään: 20,78sek varmaankin osaksi myös siksi, että sai todella hitaan lähdön. Muuten juoksu oli kuitenkin täydellinen ja pupua tapettiin aivan raivoisasti! 

Oli kyllä helppoa Ilon ja Bean kanssa, vaikka ei oltu omalla autolla edes matkassa. Sinne ne jäi nukkumaan rauhassa Hennan autoon ja olivat niiiiin mallioppilaita molemmat koko päivän ajan. 

Tänään Ilo oli Kaupissa kisoissa kasvattajiensa kanssa ja hienosti taas taisteli kuuleman mukaan. Ajolinjoja pitäisi edelleen hioda hieman, mutta jospa ne sieltä ajan kanssa. :)
eka video: http://youtu.be/HJTv3R-2JLw
ja toinen video: http://youtu.be/yl7P2dV3WNg

siellon video neidin hienosta suorituksesta(Ilo keltaisella manttelilla). Lähdössä oli kuusi koiraa ja Ilo kipaisi kolmantena maaliin. Alussa oli ruuhkaa ja yksi koira kaatui, onneksi Ilo oli selvinnyt siitä tilanteesta. Aika oli harmittavan vähän yli kv-rajan: 24,34sek. Pidempi matka tuntuisi olevan Ilollekin sopivampi, mutta katsellaan tässä. 480metrillekin aion sen ilmoittaa kesän kuluessa. Jos ei saada muita kavereita niin sitten ilmoitan Bean siihen, että saadaan lähtö aikaan. :D On se vaan hieno koira. Lotta haki sen eilen omistajan ollessa tyypillisesti lauantaina töissä ja oli pissisuihkujen jälkeen taluttanut autoonsa luottavaisen ja reippaan häntää vispaavan koiran, joka paria tuntia myöhemmin oli joutunut pissimään uudestaan Mr.Whiplandianin nähdessään Hillakujalla. Siellä Ilo vietti yönsä huolimatta omistajan ikävöinnistä, kipaisi tänään Tampereella kisoissa, kesken kotimatkan hyppäsi vieraaseen autoon, muutaman tunnin kuluttua loikkasi tuosta autosta ulos ja mietti hetken, että voiko se oikeasti olla mamma tuo tuossa. Kun se tajusi, kuka sitä oli vastassa, sai se kauhean hepulin, ja ilopissit tuli tietenkin. Rakas kultamuru, ILO oli molemminpuolinen <3 On se vaan uskomattoman hieno whippet. 

Oli aivan outoa käyttää ulkona, lenkittää ja ruokkia vain kahta koiraa! Uni taantui aivan pennun tasolle Ilon kadottua ja apinoi entistä pahemmin. Omistajan vatsalihakset saivat ainakin ilmaista treeniä Unin tempauksia katsellessa. Myös koirat olivat silminnähden onnellisia, kun lauma on taas kasassa ja niin on omistajakin. 

Muutama hassu päivä, sitten on juhannus ja Punto suuntaa kohti Virpiniemen vinttikoirarataa! Kunhan Ilo vielä pidättelee juoksujaan niin pääsee sinnekin muutamalle matkalle pinkaisemaan, jos se kv-aikakin sieltä tulisi jo :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...