sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Kun talven tuulet ne metsässä laukkaa..

.. ja lumet ne lentää..


..ja pakkanen paukkaa.. 

Lenkkeilymahdollisuudet Pohjois-Savossa ovat olleet varsin kehnot. Pakkanen hyppelehtii viikon sykleissä +-0 ja -25 välillä, mikä tietenkin tarkoittaa sitä, että hangenpinta jäätyy, muttei kuitenkaan kanna. Semikovan pinnan alla on puoli metriä lunta ja säätilan vaihtelu on pitänyt myös jäätilanteen varsin heikkona. Tarvitseeko edes kertoa, että koirien tassut menevät ihan rikki, jos ne edes erehtyvät juoksemaan hankeen. Hitto, tulis jo kevät. Uni, Ilo ja Mei kävi rokotuksilla. Nyt ois niiden kolmen rokotukset tasattu samalle kuukaudelle ja vuodelle, mutta Bea on eri aikataulussa. 


Jokapäiväinen pakkohoito.

Kaverit, aina lämmittämässä.

 


Ilo ja poikansa Håkan, ikää 5,5kk!

Kuva hämää kauheasti, että poika oisi jo äitinsä kokoinen. On kuitenkin reilusti pienempi vielä, jotain 47cm ehkä korkea. 

Håkan 5 kk

Väiski 5 kk

Mida 5,5kk

Ruuti 5 kk

Pami 5kk

Hurri 5kk

Pami ja hänen mustat laumatoverinsa. Kuva: Suvi Paulavirta

Ja tuore kuva Pamista, joka aikoo muuttua itsekin mustaksi!

Väiski 5kk

Mida 5,5 kk

Håkan tekee tuttavuutta kissan kanssa. 

Hurri 5kk

Whippet-Harrastajat järjestää epävirallisen näyttelyn Klaukkalassa juuri samana päivänä, kuin Tuusniemen ryhmis on. Harmittaa ihan sikana, nimittäin oli vähän tarkoitus järjestää sinne pentutreffejä. No, nyt käy niin että me täällä päässä tottakai mennään viralliseen lähinäyttelyyn epävirallisen pitkän matkan näyttelyn sijaan ja Ilon tyttäret edustavat Klaukkalassa. Oispa ollu niin ihana nähdä Ruutiakin, jota ei oo päästy tapaamaan sitten pentulaatikon.. Mutta kyllä me tässä keväällä vielä kaikki Suomessa asuvat pennut saadaan samaan osoitteeseen tapaamaan toisiaan. :)

3 kommenttia:

 1. Aivan ihana blogi! Tuoreena whippet-neidin omistajana kahlaan innoissani kirjoituksiasi tuolta ihan alusta alkaen. Kirjoitat kivasti ja jaksaisin lukea blogisi kerralla läpi jos vain olisi aikaa mutta käyhän tämä näinkin pieninä annoksina päivittäin :) Mukavaa tätä vuotta teidän laumalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista ja mukavaa vuotta sinnekin tuoreen whippetperheen arkeen. :) Parempaa rotua et olisi voinut valita!

   Poista
 2. Kiitokset! Olen rotuvalinnastani mielettömän tyytyväinen ja luulenpa ettei tämä jää ainoaksi :) Ellei sitten grey-kärpänen puraise :D

  VastaaPoista

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...