maanantai 27. kesäkuuta 2016

I-pojat vauhdissa


Väiskin 350 metrin ryhmäkoe. Väiski vaikuttaa olevan ainoa, joka on perinyt äidiltään nuo varsin laajat juoksulinjat. Toki Väiskillä on todella vähän kokemusta vielä radalta. Ihan mahtava lähtö ja hieno, asenteella vedetty viimeinen ryhmäkoe! Jee Väpä!
Mini-Väiski ja ryhmäkoekavereina olleet kokeneet konkarit Kylli ja Irmeli. 


Håkanin ihkaeka ratastartti. Håkan, joka on yleensä ollut tosi hyvä lähtijä, hämmentyi vissiin mekkalasta ja tuli kopista ulos ihan muita jäljessä. Eipä tuo näyttänyt tahtia haittaavan, sieltä ulkokautta kaikista ohi ja vitosvaihde silmään. Ihan kertakaikkiaan mahtava ensistartti ja aika oli ihan superhyvä: 23,42s/350m. Ihan mahtava Håkan!! 

Håkan juoksi myös seuraavan päivän sijoituslähdössä tosi kovassa porukassa. Heti lähdössä oli tullut kunnon kontaktia ajolinjoja hakiessa ja tämä kostautui sitten maaliviivalla, kun Håkan oli tönäissyt vieressä juoksevaa kaveria pari kertaa. Suoritus hylättiin. Todella, todella harmi. 

Harmillista oli myös se, että Håkanin omistajan oloa oli pahennettu entisestään huutamalla radan varrella, miten hullu koira häiritsi kilpakumppaniaan koko matkan. Oikaisen tätä nyt hieman. Asia on varmistettu kolmelta lähtöä arvioineelta tuomarilta ja häirintää ei tapahtunut muualla kuin maalisuoralla kaksi kertaa. Ei ennen eikä jälkeen. Mistään aggressiivisesta päälle käymisestä ei ole ollut kyse. 

Nuori koira, raskas reissu ja paljon uutta.. Håkanilla on hieroja ja fyssari tulossa, joten toivottavasti lähdössä tapahtunut törmäys ei ole kipeyttänyt siltä aiemmin keväällä oireillutta selkää. Olipa diskin syy mikä hyvänsä, Håkan aloittaa nyt rataharkat alusta. Ensin itsekseen ja sitten pikkuhiljaa sopivien kavereiden kanssa. Eiköhän ikä ja varmuus tee tehtävänsä ja tuo nopea raitapaita saadaan vielä radoille oikealla asenteella. :) Hurri on kilpaillut länsinaapurissa ahkerasti ja vauhtia tuntuu olevan kivasti sielläkin. Videolla Hurri raidallisella 6-manttelilla. Olen kyllä aika hämmentynyt, että Ilon pennuista tuli näin nopeita. Kunnian voinee osoittaa sinne Blåsmarkiin Zeke-isille. :)
'
Hurri raidallisella kutosmanttelilla 18,86s/286m


Hurri punaisella ykkösmanttelilla 32,28s/484m


Hurri punaisella manttelilla 550 metrillä. Varsin tapahtumarikas startti, siellä velipuoli juoksee kaarteessa vähän kintuille ja meinaa mennä rytmit sekaisin.. Mutta eipä näyttänyt Hurria haittaavan ja maaliviiva ylittyy lopulta reilusti ennen muita. 

Komea Hurri!

 Ja no, eihän näiden kolmen muun vauhdista osaa sanoa vielä mitään kun kellotuksia on niin vähän ja tytöillä juoksut tähän kauden alkuun. Mutta veikkaan, että Hurri ja Håkan ovat ihan omaa luokkaansa tuon vauhdin suhteen. Mida ei tule luultavasti ollenkaan kilpailemaan metakarpaalimurtuman vuoksi, koska murtunut varvas on eri asennossa muihin nähden ja riski olisi aika iso vieheen perässä. Nopsa ja Pami harkkailevat kesän ja katsotaanpa ekoja ratastartteja sitten elokuulla. Väiskillä on nyt kirjat plakkarissa, mutta taitaa olla ensin ohjelmassa parit maastot. 
Upea pikku-Nopo aivan upeassa Marko Pessin kuvassa. Nopsalla on asenne kohdallaan ainakin tuolla harkoissa, käy melkoisen kuumana vieheelle. 


Ja heikkopää-Heimo. Lähti jo tämän kauden eka ratakisailmo, ei se vielä nopeimmillaan ole, mutta kokeillaan. 

Pami oli meillä kuukauden verran hoidossa, ensin kisareissun, jonka jälkeen aloitti heti juoksun. Ihana Pamppulainen, on kyllä harvinaisen riemullinen ja iloinen koira. Onhan Ilokin tietty, mutta Pami on vielä enemmän. :D Pami meni kyllä laumanjatkona niin helposti: ei yhtään mitään ongelmia missään. Sitä pystyi pitämään helposti irti, kun se on niin kuuliainen. Sen pystyi vaan viskaamaan autoon kenen kanssa vaan samaan häkkiin ja siellä se hymy naamalla matkusteli. Käytiin Iisalmessa, Raahessa, Iisalmessa ja Iisalmessa ja Iisalmessa. Aina yhtä iloisena ja reippaana paikassa kuin paikassa.


Juhannusta vietettiin tänä vuonna maalla.

Kotona aamupalapöydän ääressä pekonikerjuulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...