lauantai 9. maaliskuuta 2019

P-pentueen kisaurien aloitukset

Olin luvannut tehdä tästä postauksen, ja sitä kuulemma joku muistaa odottaakin.. 🙈 🤣 Niin tässäpä. 

Kaikki muut saivatkin jompaan kumpaan kisakirjaan merkintöjä, paitsi Häsä joka loukkaantui ennen uran aloitusta. 

Pilvi harjoitteli radalla kaverin kanssa juoksemista ja starttasi kahdessa maastokokeessa. Toisessa kisassa alkoi löytyä jo ideaa ja asennetta mikä palkittiin sertipistein. Radalla Pilvi tarvitsee vielä itsevarmuutta kaverin ohittamiseen eikä sen kanssa ole onneksi vielä viime kaudella pidettykään mitään kiirettä. 

Kali korkkasi molemmat kilpailukirjat. Maastoissa vauhti oli vähän liian lujaa muuhun kropanhallintaan nähden, eikä ekoista kisoista vielä herunut sertipisteitä. Kali keskittyy muutenkin tulevalla kaudella enemmän radalle, jossa se vaikuttaa mukavan potentiaaliselle. 😊 Kali keräsi radalta kaksi sertiä ekalla kilpakaudella eli valioituminen on tarjolla jo tälle kaudelle. Viimeisessä startissaan Kali joutui valitettavaan kolariin ja kaatui pahasti ekassa kaarteessa. Kausi päättyi siis harmillisesti sairaslomaan, mutta onneksi Kalin omistaja jaksoi tunnollisesti hoitaa kuntoutuksen niin hyvin, että Kali oli nopeasti entisellään. 

Loki pääsi radalle soolon verran ja maastoihin kisaamaan. Harmillisesti ekassa kisassa Loki häiritsi kaveria ensimmäisessä mutkassa ennen kuin alkoi juosta omaa juoksua (joka oli kuulemma muuten tosi hieno!), joten se joutuu suorittamaan vielä koejuoksun saadakseen maastokirjan takaisin. Eiköhän Lokinpojan juoksupää ole tälle kaudelle kehittynyt riittävästi ja sekin pääsee koejuoksun kautta takaisin kilpakentille. 

Vuudi suoritti radalla koejuoksut ja ehti korkata maastokirjan Hailuodossa, jossa se pamautti voittaa urosten sarjan ylivoimaisesti. Vuudi on kyllä tosi potentiaalinen molempiin lajeihin vaikka alunperin ajateltiinkin, että se on aivan liian kömpelö maastoihin. 

Supi juoksi radalla koejuoksut ja kipitti Laihialla hienon debyyttimaaston sertipistein. Supin tapaturmajalan varpaiden nivelsiteet ovat talven aikana sen verran löystyneet, että ne taitavat harmillisesti estää kisaamisen tulevaisuudessa, mutta ei onneksi vaikuta vaivaavan normaalia eloa.

Häsä ei ehtinyt päästä virallisiin kilpailuihin vaikka oli kaikinpuolin valmis jo viime kaudella. Kaikki kisahaaveet ehdittiin laittaa jo hetkeksi jäihin mutta nyt näyttää siltä että ehkäpä sittenkin Häsä pääsee vielä ihan tositoimiin..🤔 

Häsää lukuunottamatta kukaan tytöistä ei ole tehnyt vielä ekaa kiimaa, joten suurella todennäköisyydellä alkukausi mennee harakoille jos ja kun ne tekevät kiimansa alkukeväällä. Häsä varmaan menee ja aloittaa toisen juoksun äitinsä perässä sopivasti juuri kun olisi edessä ekat kisat.. 🙈 Ilon kiima alkanee huhtikuuhun mennessä, ellen sitten sterkkaa sitä tässä välissä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...