lauantai 19. helmikuuta 2011

Helmikuun Helmi 2 vuotta ja aurinkoista pakkasulkoilua

Unilla oli eilen 2-vuotissynttärit! Juhlittiin tyttöjen kanssa iltapäivällä, kun hain ne hoidosta (olivat yhden yön koulureissun takia kaverillani hienosti olleet kaikki) Kakut maistuivat!
 Ilo tuntuu venyvän nyt päivittäin, ja ottaa hurjaa vauhtia Beaa kiinni. Eilen illalla sai jo lainata Bean takkia iltaulkoilulle oman takkisan päälle. Hieman oli iso, mutta kyllä neiti siinä liikkumaan pystyi! Tilattiin kuitenkin Saastamoisen Annelta Ilolle kasvukauden takki ja samalla tytöille, kenelle nyt parhaiten sopii, ihana violetti nuttu.
Ulkona riittää pakkasta, koko viime viikko meni joko sisällä tai remmilenkkeillen, eikä ole oikein nyt viikonloppunakaan ollut muutosta ilmastossa. Tänään uhmattiin pakkasia, kun aurinko lämmitti niin kovin meidän mittaria, ja lähdettiin käymään ulkona. Ilokin oli yllättävän innoissaan, vaikka sitä alkoikin paleltaa kovasti loppuajasta.


  Omistaja on aika yllättynyt, miten hienosti Uni ja Bea antaa Ilon mennä ja juostakin rauhassa ulkona, ei oo tarvinnu niitä komennella pois Ilon niskasta roikkumasta! Kattoo sitten, jos ja kun Ilo alkaa niitä juoksuttaa, että millaiset saalistajat saa peräänsä.. Uni sai uudet Lotan tekemät valjaat, ja ovatpa olleetkin hyvät! Ei tarvii enää nykiä koiraa pannasta remmilenkeillä.
Tuossa videonpätkä tämänpäiväiseltä:Jalkava pentu! Huomenna me lähdetään Bean kanssa kahdestaan käymään Tuusniemellä kylmässä taimitarhassa hakemassa ruotsalaistuomarilta EH ja ens viikonlopuksi mennään Iisalmeen käymään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...