perjantai 29. huhtikuuta 2011

Pääsiäislomaa, Whiplandian kakaroita ja Whippetharrastajien maastokisat

Ilopa pääsi ekaa kertaa ikinä junaan viikko sitten, kun hypätttin Joensuusta Intercityyn ja matkattiin Pasilaan asti. Ja Ilohan oli, kuin olisi aina junassa ollut!:)
Tarkoitus oli ottaa kevythäkki junaan mukaan, mutta eipä se mahtunut tuohon jalkatilaan, joten viskasin sen matkasta pois. Kiltti konnari ei  kuitenkaan veloittanut, kuin kaksi lemmikkilippua!

Pasilassa meitä vastassa olivat Laura ja Joonas, ja Uni & Bea saivat kunnon hepulit iloisesta jälleennäkemisestä! Ajeltiin Esposeen ja siellä odottamassa meitä oli Nami ja Riemu. Yksi Pepin mentävä ammottava aukko oli vastassa myös.. :( 

Koirat olivat selvästi mielissään, kun näkivät toisensa pitkästä aikaa! Ilo ja Riemu tunnistivat heti toisensa ja yhteistä säveltä ei tarvinnut kauaa hakea! Likat pääsi metsikköön rallaamaan ihan kaksin, ja kylläpä Ilo mielellään juoksutti pikkusiskoa! Pientä tosiaan, Riemu on vain 40cm korkea, kun Ilo on nyt 45cm korkea. Kohta Ilo hurahtaa Beasta ohi.

Perjantaiaamusta lähdettiin ajelemaan Jyväskylään ja olipahan taas menoa ja meininkiä, kun Hillakujalla oli yhteensä 10 whippetiä!
Whiplandian lapset 4/6(Riemu, Riesa, Ilo ja Nitro) ja kaunis Disa-mamma
Koko kööri, joka koostui siis Namista, Riemusta, Disasta, Unista, Minorista, Nitrosta, Riesasta, Ilosta, Beasta ja Nemosta.
Ylemmässä kuvassa, Bette, Riemu ja Ilo ja alakuvassa Ilo lentää. Mahtavat kuvat nappasi Ella. Reissun aikana siis treffattiin myös Betteä Luukissa ja kipaistiin whippetharrastajien maastokisoissa Vantaalla. Kisat meni lopulta aika pyllylleen: Bea juoksi ihan hyvin alkuerän ja oli pistein 236 jaetulla 4.nnellä sijalla. Kunto riitti hyvin ja intoa näkyi piisaavan! Kisapelto oli pohjaltaan tosi kova hevoslaidun ja rata oli suhteellisen pitkä ja vaativa.
Finaaleihin lähdettiin hyvällä mielellä ja Bea oli tosi innoissaan lähetyksessä. Se tempoi ja rempoi ja huusi vieheelle ja oli tavallista riehakkaampi. No, juuri ennen lähettäjän irti -käskyä Bea potkaisi itsensä liikkuvan vieheen perään.

Kuvasta näkee, että lähettäjä kyllä jo läpäyttää selkään sen merkiksi, että koiran saa laskea irti, mutta varaslähtö se silti oli. Pistevähennys ja -sekaannut, lopulta sain sähköpostiin tiedon, että vähennyksen jälkeen Bean finaalipisteet ovat niinkin huonot, kuin 194 ja sijoitus putosi yhdellä alaspäin 7.nneksi. Historian huonoimmat pisteet siis :D mutta muutenkin pisteitä ei turhan paljon jaeltu, joten noi alkueräpisteet oli ihan hyvät.

Bealla oli kaikesta huolimatta superkivaa ja se juoksi omasta mielestäni ihan hyvin. Intoa ja kuntoa oli ehkä liiaksikin, kun se tuntui pari mutkaa vähän oikaisevan ja menevän niihin turhan vauhdilla.
Jospa liika into olisi nyt purettu ja Cupeissa sitten Bea pistäisi parastaan viikon päästä :)

Ilolle teki hurjan hyvää olla kisapaikalla ja nähdä paljon ihmisiä ja muita koiria. Reipas se olikin ja Riemun kanssa ottivat oikein rennosti mm.palkintojenjaossa. Unikin oli yllättävän nätisti autossa pentujen kanssa, ei turhia huudellut minun ja Bean perään. Uni jää luultavasti Cupien aikaan porukoille hoitoon, mutta Ilo saa lähteä mukaan kisaturistiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...