tiistai 31. toukokuuta 2011

Jyväskylässä tapahtui..

Reilu viikko takaperin käytiin kipaisemassa Bean kanssa Jyväskylässä Derbymestaruuksissa! Ajelin aamulla Iisalmesta köörin kera Vesankaan, kun edellinen ilta olisi mennyt liian myöhäiseksi saapua valmiiksi jo Keski-Suomeen. Kisapaikka oli tuttu jo viime vuoden SMM:sista ja K-SVKK:n kesäkauden päättäreistä. Ajelin muuten ekaa kertaa ihan itekseni kisapaikalle! :D Aina on ollu joku, yleensä Lotta, mukana!

Bea kipaisi ihan kelpo suorituksen pellolla. Alkueristä pisteitä kertyi tutun kilpaparin Viiman (kiiturin nn-black pearl) kanssa se perus 233 (veikkasin 234:jää! :DD) parin kipittäessä vieheen perässä tarkemmin. Bea siis päästeli liiankin innokkaasti menemään, ja jätti muutaman mutkan välistä kokonaan..  :D Noh, tätä osasin odottaa peltokisalta, se näkee liikaa ja ehtii ennakoida. Vaikka taas lämmittelin sen jo alkueriin hyvin ja heittelin keppiä jne, silti energiaa oli liikaa. Sijoitus oli kuitenkin tuollakin kohelluksella 11 whippetderbyläisen joukossa 5. ja finaaliinhan sillä pääsi! Finaaleissa pariksi sattui 6.sijalta Dawnie (infamous calormene dawn) ja me Annan kanssa ajateltiin, että hyvä ja tasainen pari, molemmilla varmasti suotuisat olosuhteet juosta ihan kivasti. No, Bea veti radan täysiä, siis ihan tajuttomalla vauhdilla, vissiinkin ajatellen sen korjaavan virheet, ja jätti Dawnien yrittämään juosta kauniisti ja oikein vieheen perässä.. Jeps, ajattelin, että sille 6.sijalle ainakin päästiin, koska finaaliin ei siis enempiä otettu! Hyvä sijoitus.

Palkintojenjaossa kuitenkin yllätyin, kun pikkutiikeri olikin pinkonut toiseksi parhaat finaalipisteet, 243, derbyikäisten kesken ja noussut sillä lopulta 4.sijalle. Kolmantena oli Kirppu, joka sai vikan sertinsä ja valioitui, toisena Viima hurjan putken jatkoksi kolmannesta tämän kauden kisastaan kolmas serti ja ekana suvereenisti urosten Cup-voittaja, jo käyttövalio, Sökövintin EB-Fox, eli Foxi. Se SERTi meni siis taas pikkuisen kuonon edestä, uskomatonta! En taaskaan uskonut, että neiti kipittelisi noin hienosti kovassa Derbysarjassa!! On se vaan mainio koira :) Onnea hurjasti vielä Kirpulle, Viimalle sekä Foxille omistajineen! Unohtamatta avoimen luokan narttujen voittanutta Iisaa (besties lumpeenkukkaa), joka nappasi neljännen SERTinsä upeilla juoksuilla ja näytti kisakavereille, mistä pieni sininen on tehty! onnea, onnea Tiina ja Iisa!

kuvat: laura muuri
Kisapäivä oli hurjan lyhyt ja kaikki toimi mainiosti, oikein mukava kisareissu siis.

Sunnuntaina sitten Hillakujalla hyvin nukutun yön jälkeen lähdettiin montuille ulkoiluttamaan laumaa, joka koostui Disasta, Riesasta, Riemusta, Unista, Beasta ja Ilosta. Otettiin pikkulikoille viehevedot, ja neidit pisteli oikein mallikkaasti menemään! Tässä Ilon tyylinäyte:


Niin ja Ilo on jo isompi, kun bea. itseasiassa siskoista isoin, jonkun 46cm korkea. Painoakin oli kertynyt jo enemmän, kuin Bealla. Että ohi meni! Bea taas oli kutistunut: mittailtiin sitä ja lähelle 45cm mitta meni, jotain 45,3 ja pienempääkin sieltä tuli. Unista taas ei saisi enää 48,4cm korkeaa, se oli 48,8 ja 48,9cm muutamilla nopeilla mittauksilla. Että niin ne mitat voi muuttua, kun ikää tulee lisää. :) Jospa Ilo lopettaisi tuon kasvunsa pikkuhiljaa, neiti poni! ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...