keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

kesämenoja

Outoja kylläkin sen puolesta, ettei meillä ole suunnitelmissa yhtiäkään maastokisoja kesä-, heinä- tai elokuulle! :O Pitää vielä harkita, jos ilmoittaisi molemmat Kouvolan hiekkakuoppakisoihin.. Mutta kun en tiedä vielä! Onko Uni kunnossa, onko Bealle haittaa, jos tulee viides kisa jo tälle keväälle.. Ilmoaika taitaa umpeutua lähipäivinä.. Näyttelyitä sen verran, että heinäkuun puolessa välissä mennään kahtena päivänä kehään Oulun raviradalla ja sitten käydään elokuussa Joensuussa myös molempina päivinä.

Uni alkaa taas olemaan ihan hyvässä kunnossa, kun valeraskaudesta vihdoin päästiin. Intoa on ja elämä tuntuu olevan taas kerrassaan Ihanaa neidin mielestä!:D

Koiraneidit ovat nauttineet kesästä täysin rinnoin porukoilla maalla nurtsilla juosten ja järvessä kahlaillen. Bea oppi uimaankin tuossa! Tuli veteen minun perässä ja innoissaan ui!! Tämä ilonhetki päättyi kuitenkin ikävästi, kun kaisla viilsi Bean ranteen auki. Haava on ollu sitkeä paranneltava, mutta nyt alkaa jo näyttää paremmalle.

Pieni potilas on ollut niin reipas!


Ilo on jo kasvanut isoksi tytöksi! Onneksi ei VIELÄ ole ottanut Unia koossa kiinni. Nyt olisi oikein hyvä säkäkorkeus, jospa loppuisi korkeuskasvu tuohon!

Kaikkien tyttöjen kanssa käytiin SSVH:n koppitreeneissä pari viikkoa takaperin. Bea pääsi taas kokeilemaan kopista lähtemistä ja oppikin... nimittäin kääntymään siellä! :S Huomenna mennään taas, koska lauantaina olisi tosi edessä, nimittäin Mikkeli ja soolokoejuoksu. Huh, kun jännittää! Pelkään, että se kääntyy kopissa, eikä tajua koko viehettä ja se siitä sitten.. Juhannuksena olisi sit tarkoitus juosta ryhmäkoejuoksuja Oulussa, JOS siis soolokoe onnistuu.
Ilo ja Uni juoksivat myös vieheen perässä, Uni yhtä antaumuksella kuin aina ennenkin ja Ilo osoitti taas hienoa osaamista! Se tappoi viehettä oikein ja juoksi hirmu reippaasti käsivieheen perässä!

Huh, mutta toivottavasti saisin päivittää viikonlopun jälkeen tänne, että Bea juoksi soolonsa onnistuneesti ja lähtee juhannukseksi kokeilemaan ryhmäkokeita Ouluun. JOSPA, JOSPA, JOSPA onnistuisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...