keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Helmikuuta

Helmikuu, jokin hiljainen kello soi.. Mitä merkittävää on aina helmikuussa, keskitalvessa..? Uni, se se muuten täyttää kokonaiset kolme vuotta 18pv! Hui, senhän pitäisi nyt jollakin mittakaavalla olla aikuinen? Tänään tuo kohta kolmevuotias aikuinen nimittäin taas söi muun muassa Bean paskaa, yritti koko lenkin pyrkiä askeleen edelle omistajaansa, leikki Ilon kanssa ennen uloslähtöä päättömänä pitkin kämppää ja on muutenkin töhöttänyt tavalliseen tapaansa..

Tänään käytiin jäällä, kun ilma oli kerrankin siedettävä. Taisi muuten olla saksansukuisen eka oikea kerta! Neiti reisilihas oli aivan riemastuksissaan tilasta ja avoimesta alasta. Tässäpä videonäyte neitosten menosta: 

Loppupäivän tyypit onkin sitten olleet aika tiiviisti unten mailla..

Ilosta parit uudet seisotuskuvat vielä tähän. Se kyllä osaa seisoa niin kauniisti ja rentona, varmasti hyötyä tulevaisuudessa kehissä, koska meillä on tavoite saada se ERI sieltä hämähäkille! Rintakehä tuosta vielä kehittyy, niin tulee siitä oikeastikin kaunis juoksija :)

Ilo lähes 15kk. Viikonloppuna mennään Jyväskylään kasvattajia, äippää ja siskoa moikkaamaan ja saadaan toivottavasti semmoinen "pieni" virallinen mitta tällekin hevoselle. Omistaja ennustaa mitaksi 48,8cm. Vaikeaa sanoa, koska välillä se näyttää täysin samankorkuiselta, kuin Uni (48,4cm) ja toisinaan taas korkeammalle. Katsotaan, mitä sieltä lopulta tulee. Hurjaa, kohta sitä pääsis tuonkin pennun kanssa radalle oikeasti harjoittelemaan ja kisaamaankin! Niitä toisia juoksuja tässä on tovi jo odoteltu alkavaksi ja omistaja ennustaa niiden alkavan kuukauden sisällä. ;) Katsotaan toteutuuko kumpikaan ennustus. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...