tiistai 13. elokuuta 2013

Jälleen kuvakuulumisia

Jälkeenpäin aina älyää, että eihän kaikki blogia lukevat ole minun facebook-kavereitani, joten lisäilläämpä tännekin kuvia heinäkuulta.
Ilo ja pelottava puudelikaveri Thelma.

Bea niin onnellisena.

Unsku hienona.


Zelda oli muutama viikko sitten ihan pikkuinen, nyt se on kasvanut hirveästi!

Ensimmäisellä kanin ulkoilukerralla maalla koirat jäivät sisälle :D


Ilo melkein 3v toiselta sivulta

ja vielä toiseltakin.

Sirkuskoira Uni.


Uni ja frisbee.


Iitu, Vanni, Ilo, Bea, Hilla ja Uni.

Ilo.

Uni löysi itselleen paikan sohvatyynyjen takaa...

ystävät.

Bea kävi treffaamassa omia kamujaan, Rarea ja Kiriä! Ilolla oli taas juoksut just sillon, kun Karo oli Savossa, joten Bea pääsi ihan itsekseen moikkaamaan poikia.. Ja kyllä sillä olikin kivaaaa!


Bea kävi myös Iisalmi kv näyttelyssä 4.8 ja oli kaikkien yllätykseksi tiukan tuomarin mieleen! Se voitti avoimen luokan ERI:llä ja SA:lla ja sijoitus lopulta PN3 kera vara-cacibin! :D


No nyt päivitystä ja toimivat kuvalinkit! Ilo ja serkkulikka Sisu. :) Kuin kaksi marjaa.


ja edellisten lisäksi Rosie!

Kolmikko porukoiden autossa :D

Bea ei voi sietää syksyilmoja, tässä lämpötila jotain päälle 10 astetta ja vettä tuli kovasti! Maalla käydessämme piti tietenkin ottaa frisbee takapihalle. Ilo itseasiassa itse kaivoi sen häkistä ja lähti nelistämään se suussaan kohti takapihan spiidauskenttää. 

Zelda muutti sisälle koirahuoneeseen.

ja kesän Zeldan asumuksena ollut kevytmetallihäkki muutti savic-häkin kaveriksi meidän uuteen koirabiiliin!
2 kommenttia:

  1. Mulla ei ainakaan näy nuo kolme vikaa kuvaa. :/ Tuo Unin sohvakuva on ihana! Tuli muuten mieleen kysyä, että onko Bea juoksijalinjalta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kun kerroit, nyt pitäis näkyä! :) Uni on oikea linssilude tempauksineen.. Bea on puhtaasti näyttelylinjainen (kuten Unikin), vaikka onkin pärjännyt paljon paremmin juoksuhommissa, kuin kehissä. Ilohan on meillä sekalinjainen, sen isän puoli on juoksijalinjaa, mutta emänisän suku on näyttelylinjaista ja emänemän suku ratalinjaista. :) Ilo onkin oikea monikäyttökoira!

      Poista

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...