sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kevät!

Ihanat lämpimät ilmat ja aurinko! Kyllä houkuttelee lenkille ja on tuota kulutettukin lenkkareiden pohjia ahkerasti männäviikoilla. 

Bea ja Kurkimäen Hilla.

Mein poseerausasetukset käynnissä. Pihalla kuvattessa saa kivan ryhdikkään asennon, kun viskaa muille koirille frisbeen ja pitää jo 4h ulkona kaahottaneen sopivan väsyneen pennun remmissä.. ;)

Lopputulos, jonka kyllä aurinko yritti parhaansa mukaan pilata kurkkaamallla pilven takaa juuri väärällä hetkellä. Mei on nyt 6,5kk ja painaa 22.5kg ja korkeutta alkaa olla 60-61cm.

Siskot tulee kiloissa vielä vähän jäljessä tätä broileria.. Tosi elegantti varmaan aikuisena tätä lihastenkasvatusvauhtia. 

Bea on herännyt henkiin kevään tultua.Aamuisinkin klo 7.30 on jo näin valoisaa! "Juu, voitko jo mennä töihisi häiritsemästä meitä..?"


uusin taidetyö. Lupasin tehdä kirjoituksen piirtämisestä ja ajattelin tehdä seuraavan työn kohdalla. 


Yritä kuvata kännykällä pimeässä metsässä.

Mei on huristellut koossaan jo pitkälle ohi whippetien.


Kummempia ei meille kuulu, Ilo kävi keväthuollossa kasvattajallaan eikä ollut jumeja missään. Hyvät pehmeät lihakset! Bea pääsee toukokuussa osteopaatille! Kisakausi lähestyy hyvää vauhtia. 

Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille lukijoille!

Aikuiset fiksut whippetit eivät enää 8km metsälenkin jälkeen jaksa vaivautua riehumaan pihalla.. Pennut Hilla ja Mei sekä, mitä häh... BEA!? hepuloivat vielä. Loppukevennyksenä mukavan väsynyt Mei ja on jo niin sisäsiisti ollut pitkään, että matot palasi lattioille! Jes, vain 3kk tarvitsi meidän kestää pissaralleja. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...