sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kevättä ilmassa

Aloitetaanpa Memmun tyypillisillä lepopäivän iltahepuleilla. 

Käytiin vetämässä ekaa kertaa tälle talvelle viehettä, tulipa tarpeeseen. Oli Unilla, Ilolla ja Bealla sellaisia patoumia rättiä kohtaan, että sille piti kiljua (myös BEAN JA ILON!) kurkku suorana ja tapettiin rättikasa varman päälle niin, että osaa siitä vedettiin kopankin sisään. Juoksutin siis Unin ja Ilon kahdestaan, joten niillä oli kopat ja Bea juoksi Iitun kanssa. Mutta asiaan, Mei ekaa kertaa koko vieheen perässä. Hetkeäkään se ei epäröinyt, kuten 5 kuinen pentu saattaisi tehdä. Taustalla autoissa ulvoi kuusi whippetiä, mutta Mei ei antanut sen häiritä. Se juoksi oikein hienosti ja tappoi pupun, kuten olisi tehnyt tätä monta kertaa aiemminkin. Hurjaa, moni whippetinpentu katselee vielä hieman oudoksuen touhua, vaikka vietti juoksuttaisikin rätin perässä. Mei tuntui tietävän heti, mikä on homman idea. Olen hurjan ylpeä pienestä killeristä!:) 


Tai no pieni ja pieni.. Painaa varmaan jo reilut 20kg ja korkeutta on melkein 60cm. Kaverini greynarttu Laiccu jää ihan kohta pieneksi. 
kuva otettu n.viikko sitten

Kaunis eläin!


Laiccu ja Mei.

Greypose :PJäällä vetoja ottamassa. Ilo treenasi taas niin tosissaan, että piti ihan haukkua kun lähdin juoksemaan eri suuntaan. Sitten se tykitti minkä kintuistaan pääsi omistajansa luo ja oli niin ylpeä itsestään. 


iltapesuilla.

Bean kanssa käytiin Jyväskylän näyttelyissä hakemassa EH aivan surkealla esiintymisellä. Bea ei kiinnostanut sitten ei yhtään esiintyä sinä lauantaina ja se seisoi jäykkänä kippurassa. Omistaja pyyhki tuskanhiekeä otsaltaan ja toivoi, ettei osu koiransa kanssa kenenkään kameraan.

Norolla torstaina kokoonpanolla Jyväskylästä vierailulla olleet Disa ja Karma sekä Iisalmesta Laiccu ja Jymy.
ruokailukuvia. Ja koirille maistuu :)

Käytiin yks ilta hakemassa lenkin lomassa ärrältä paketti, joka sisälsi Memmulle kopan juoksuleikkeihin takkikelejä varten. Muuten Mei ei härki tai roiku, mutta se ei voi hillitä itseään, jos edellä menee takkiin puettu whippet. Joten, takkeja säästääksemme Mei ulkoilee koppa päässä pakkasilla."Aamuvirkkuja"

Mei nukkuu nykyään öisin helposti klo 23-09 viikonloppuisin. Eikä ole kiirettä pissalle heti, ehtii syödäkin ensin. Huikea tyyppi, se on jo sisäsiisti. 8,5h yksinolot menee ilman mitään ongelmia ja yötkin sujuu jo noin hyvin. Ainoastaan hepuloidessa illalla se saattaa pissata sisälle.  

Oravabongarit

"Mitä ne kattoo?"


kasa

Kurkimäessä näyttelypäivän jälkeen. Sisu, Mei, Hilla ja Ilo. Sisu ja Ilo on niin samiksia.Ilo ja pikku-Ilo eli Sisu.

Iitu, Uni, Ilo, Bea, Mei, Hilla, Sisu, Rosie ja Vanni. 

Oli meilläkin yökylässä lauma vinttikoiria, kun Laiccu ja Jymy + Disa ja Karma omistajineen jäivät meille.
Jätettiin koko kööri muutamaksi tunniksi keskenään meidän koirahuoneeseen ja on ne vinttikoirat vaan niin ihanan helppoja. Siellä 7 narttua samassa tilassa ilman mitään ongelmia ja yksi eunukki. :)

Greyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...