maanantai 29. syyskuuta 2014

Pennut 7 viikkoa

Kylläpä aika hujeltaa! Pienet termiitit ovat kasvaneet hurjasti ja olemme eläneet maalla ihanan raskasta pentuarkea. Jokaisella on täysin oma persoonansa, aivan valloittavia tyyppejä ovat kuonosta hännänpäähän.
Kaikki käyvät ahkerasti tarpeillaan ulkona ja muutenkin leikkivät ja touhuilevat siellä mielellään. Viehe kiinnostaa kaikkia jo, toisia erittäin paljon!!
Pari viikkoa enää, sitten ne alkavat lennellä pesästä.  :'( tulee ihan hirveä ikävä.

Hurri 6 viikkoa
Nopsa 6 viikkoa
Linnea 6 viikkoa
Håkan 6 viikkoa
Tove 6 viikkoa
Taisto 6 viikkoa

Sitten kuvasaastetta seitsemänviikkoisista kakaroista.
Viimeisiä päiviä pentulauman kesken viedään. Olen enemmän kuin tyytyväinen kodeista, jotka ovat viikkokausia pentuja odottaneet. Kaikki pääsevät ihaniin, rakastaviin ja huolehtiviin vinttikoirakoteihin ja jos kaikki menee hyvin tulevaisuudessa kisaradoille ja -pelloille. :) Perjantaina muuttaa Håkan omaan kotiinsa ihan meidän lähelle Kuopioon kahden salukipojan ja häntä kolme vuotta odottaneen ihmis-Minnan luokse. Lauantaina lähtee kaikki tytöt Tampereelta Team Racesta omiin uusiin laumoihinsa. Mida (ent.Linnea) muuttaa tätinsä Riemun ja Nami-whippetin kaveriksi Espooseen, Ruuti (ent.Nopsa) muuttaa Saloon whippetneiti Viiman ja japaninpystykorvapojan laumalaiseksi ja Tove muuttaa sijoituskotiin Tampereelle kahden whippetin kaveriksi. Väiski (ent.Taisto) muuttaa maanantaina Joensuuhun whippetpoika Vinskin ja hänen ihmistensä päiviä piristämään. Hurri viettää äipän ja muun lauman kanssa vielä pari viikkoa, kunnes saa matkustaa rajan yli Ruotsiin whippetperheeseen hänkin. 

Kaikki on mennyt loistavasti ja pennuista on kasvanut kyllä aivan mahtavia tyyppejä! Paljon tällaisen pentueen kasvattaminen ottaa, mutta vielä enemmän se antaa. Rakkauden ja maidontuoksuiset suukot pieniltä whippetlapsilta ovat parasta, mitä on olemassa. Kirjoittelen myöhemmin pidemmän raportin koko pentuprojektista.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...