maanantai 20. lokakuuta 2014

Kuulumisia

Pitää tehdä ihan kaksi postausta, kun on vierähtänyt aika pitkä aika edellisestä! Tässä ensimmäisessä omien koirien kuulumisia. 

Mei juoksi Team Racen yhteydessä Kaupissa 4.10 soolokokeen ja Kerttu Haaslahti otti siitä mahtavan videon:

Aika noheva likka se kyllä on. Toinen kerta ovaalilla ja näin hienosti hakee ajolinjaa. Odotan innolla ensi kesää Memmulin kanssa. 
Vietiin Hurri perjantaina sen uusia omistajia vastaan pohjoiseen ja tehtiin samalla Lapin reissu Joonaksen ja omien koirien kanssa. Käytiin Lemmenjoen kansallispuistossa taivaltamassa erämaata 20 kilometrin verran. Huikeat maisemat. Voin myös suositella Lappiin matkaaville majoitusta Ukonjärven Holiday Villagesta, kohtuuhintainen ja koirat ovat sallittuja eikä niistä veloiteta lisämaksua. Mökki oli myös viihtyisä ja kodikas. Ensimmäinen yö vietettiin Lohijärvellä, majoitus oli edullinen ja koirat olivat täälläkin ilmaisia, mutta huoneemme haisi vähän kosteusvaurioiselle sekä oli kylmä. :D 


Ystäväni Jonna kuvasi koiria syyskauniissa Kuopiossa. Whippeteillekin kuuluu varsin hyvää, ilmoitin Ilon Jyväskylän näyttelyyn kun se on nyt pentujen jäljiltä sopivan pulska ja reisissäkin on karvat! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...