maanantai 20. lokakuuta 2014

Pentujen kuulumisia

Seuraavaksi sitten kuulumisia pennuista uusissa kodeissa. Kaikki pennut saivat aivan täydelliset ja niiden näköiset kodit, joissa niitä rakastetaan ja niitä pidetään hyvin. Kirsikkana kakun päällä kaikki pennut ovat harrastavissa kodeissa, joten niitä toivottavasti tullaan näkemään myös kisaradoilla ja -pelloilla kesällä 2016. :) Olen erittäin tyytyväinen siihen, että olen saanut pitää yhteyttä kaikkiin koteihin tiiviisti pentujen lähdön jälkeen ja nähnyt täällä lähellä asuvia poikia. KIITOS teille kaikille uusille kodeille, olette ihan parhaita! 

Ruuti, Whiplandian In Time muutti Saloon Milkan omaksi ratajuoksijaksi whippet Viiman (Stonifleet See The Stars) kaveriksi ja japsi Pyryn kiusaksi.. :D ja heillä on sujunut aivan loistavasti! Ruuti the rauhallisesta on kuoriutunut varsinainen termiitti ja ne riehuvat Viiman kanssa oikein olan takaa ja nukkuvat väsähdettyään kainalokkain. Viima on aivan onnessaan omasta pikkuwhippetistä, joka on varmaan kohta jo isompi.. Japaninpystykorva Pyry tekee kaikkensa vältelläkseen neulanteräviä pikkuhampaita. Milkalla ja Ruutilla synkkasi heti ensitapaamisella pentujen ollessa 6 viikon ikäisiä. 
Whiplandian Ice Age, Mida muutti Espooseen ystävilleni Lauralle ja Joonakselle. Kotoa löytyy reilu viisivuotias raitapaita Nami (Milfaro's Angelique) sekä Ilon sisko, eli Midan täti, Riemu (Whiplandian Wind Whisper). Mida on ollut tapansa mukaan fiksu ja muita pentuja rauhallisempi, semmoinen se oli jo pentulaatikossa. Kaunokainen on käynyt rätin perässä oikein onnistuneesti ja treffaillut muita pentuja sekä ilahduttanut omistajiensa ja laumakavereidensa päiviä ihanalla luonteellaan.


10 viikkoa

Riemu, Mida ja Nami.


Whiplandian Inside I'm Dancing, Pami valloitti Pirkkalan ja rauhallisesta runotytöstä on kehkeytynyt pieni pirulainen! Pamikin pääsi jo ennestään tuttuun kotiin Jennin, Epun, Numa (KVA-R Paletin Nitroninja) - ja Piri (CVM-14 DVM-14 KVA-M Sökövintin CG-Herran-Terttu) whippetien sekä harjakoirien Esan ja Teron kaveriksi. Pamikin on käynyt ajamassa viehettä ihan radalla ja aika taitava kakara kasvaa sielläkin. Pami on vielä myös pikkuisen minun, kun omistamme sen Jennin kanssa yhdessä. Pami on ollut alusta asti hurjan taitava pyytämään ulos tarpeilleen ja on jo yökuivakin! 
10 viikkoa

8 viikkoa, isin sylissä.Whiplandian Indiana Jones, Väiski aloitti elämänsä Joensuussa ennestään tutussa kodissa whippetkaveri Vinskin (Jewgenistajan Iivari-Veturi) kanssa varsin vauhdikkaasti, kun jo toisena iltana sitä jouduttiin kiikuttamaan eläinlääkäriin. Väiski oli kolauttanut jalkansa niin ikävästi, että se varuilta kuvattiin ja siihen laitettiin viikoksi lasta. Kontrollikuvista ei kuitenkaan onneksi löytynyt murtumaa, joten poika pääsi paketista eroon ja opettelee taas käyttämään vasenta takakoipeaan normaalisti. Hän liikkui ulkona varsin huvittavan näköisesti, kun oli tottunut nostelemaan jalkaa paketin kanssa. Asenne on kuitenkin aivan loistava, eikä pieni hidaste haitannut pikkupojan olemista. 
Väiski ja Vinski

Vähät paketista!

Hurri ja Väiski
 Viimeinen ilta yhdessä ennen Hurrin muuttoa Ruotsiin. Väiskiä on päästy treffaamaan siis kerran pentulaatikosta muuton jälkeen ja treffataan varmasti pian uudestaan, kun välimatkaa on meillä vain 140 kilometriä. 

Whiplandian I'll Take Sweden, Hurri lähti perjantaina pitkälle matkalle kohti uutta kotia Ruotsin Tystbergassa. Hurrin uudet omistajat olivat myös aivan ihania eikä Hurri paljoa katsellut meidän peräämme enää, kun tiemme erosivat. Hurri vietti meillä pari viikkoa pidempään kuin muut, ennen kuin sen oli luvallista muuttaa Ruotsiin ja siitähän tuli aivan kamalan rakas meille. Luovutus olikin kaikista vaikeinta sen kohdalla ja nyt tuntuu koti tyhjältä. Uudessa kodissa Hurrilla on kaverina seitsemän whippetiä ja pitkään ratajuoksua harrastaneet omistajat Annika ja Åke. Hurri oli tyypilliseen tapaansa ottanut "paikan haltuun" ja sen omistajat ovat siihen enemmän kuin tyytyväisiä.
Äiti piti hyvänä viimeiseen asti.

Uuden isin jaloissa.

10 viikkoa vielä kotimaassa.

Rakas murunen.

Whiplandian I Am Legend, Håkan asuu ihan tässä lähellä Minnan ja kahden salukipojan kanssa. Elämä on lähtenyt käyntiin hienosti salukien hermoja testaten ja muovipussia jahdataan innolla. Håkan on varsinainen hyvänmielenkoira, sille kaikki tuntuu edelleenkin olevan okei ja se hymyilee jatkuvasti koko olemuksellaan. Hååkkista on tavattu useasti ja ihana onkin, että pieni raitapaita on tässä lähellä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...