sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Uusia kuvia.

Ilo kävi tuttuun tapaan hakemassa Jyväskylästä EH:n, nyt on JUN EH, NUO EH ja AVO EH Paviljongista napattu. :D Kai se Kaunis Juoksija -titteliin tarvittava viimeinen ERI tulee sitten Tuusniemeltä perinteitä kunnioittaen, AVO ERI, AVO ERI ja? Nythän Ilo oli oikein hyvässä näyttelykunnossa, pentujen jäljeltä pyöreä ja reisissäkin oli vielä karvat paikoillaan, mutta ei auttanut! Mukava reissu kaikenkaikkiaan, vaikka päivä olikin pitkä. 

Pennuista uusia kuvia: 

Taitava Mida 13 viikkoa

Håkan kävi kiusaamassa äitiä perjantaina.

Ja poseerasikin vähän. 

Äärettömän suloinen Pami 13 viikkoa!

Myös Hurrista saatiin kuvakuulumisia! Komea poika. 

Pami oli testaillut jo virkapukua.


Ja Väiskin on saatava aina se luu, jota Vinski syö.

Ruuti

Ruuti ulkoilemassa.
Citymarketissa oli myynnissä erikoisolut, jossa oli greyhound! Lähempi tarkastelu paljasti, että olut oli myös nimetty kuuluisan ja menestyneen kilpagreyn mukaan. Pakkohan Joonaksen oli se ostaa.. ;)

Minna ja Håkan kävivät kylässä perjantaina ja kävelylenkillä vastaan tullut mamma kysyi, että olemmeko koiranulkoiluttajia. Kun molempien naamat vääntyivät virneeseen, mamma jatkoi: "Vai onko nuo kaikki teijän omia?" Eihän näitä edes ole vielä paljon.

Bea

Mei halusi leikkiä

Iloa leikityttää

Unsku rentoutuu


Suloinen, kostea kirsu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...