keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

Lomalla!

Me ollaan niiiiiin lomalla. Ei jaksettu edes treeneihin eilen mennä, tosin se on ihan hyväkin antaa Nipulle aina ajateltavaa treenien välillä ja palautumisaikaa myös ja erityisesti pääkopalle. Käytiin vetämässä sunnuntaina whirlingiä Memmulle, Häsälle ja Nipulle. Häsällä oli selkeästi paljon patoumia muovipussiin parin kuukauden tauolta ja hän oli hyvin tyytyväinen, kun pääsi vihdoin treenin makuun. 

Mei veti aidassa kiinni, Joonas sanoi että sille piti ihan tosissaan pyörittää. Mein kropanhallinta ja voima on kyllä omaa luokkaansa, sen huomaa aina vapavieheelläkin. Harmi, kun hän on jo hieman oppinut maastoissa ennakoimaan vieheen liikkeitä. Olisi vielä muuten paljon eväitä best in field -suorituksiin. 


Nippu on tosiaan ollu aika pentumainen viehehommissa tähän asti. Ajaa kyllä varsinkin maaviehettä hyvin, mutta tappaminen on ollut päivästä kiinni eikä sillä vielä ole raivoa ja paloa päästä vieheen perään. Nyt se kuitenkin näytti todella hyvältä, ensin annoin sen katsoa yhden tyhjän kierroksen eikä se tuntunut tajuavan mitään. 😂 Mutta, kun se pääsi irti sehän ajoi ihan tosissaan! Nyt ajattelin sen kanssa pitää vähän taukoa radalta, se saa juosta kalakukkomaastoissa pienen maastoradan pätkän. Maastovieheeseen se syttyy jo ihan kunnolla, joten tehdään nyt hetki sellaisia viehejuttuja, jotka saavat sille päälle oikean asenteen. 



Nopsa olisi ihan huippuhienossa kunnossa, kyllä aina toisinaan harmittaa todella paljon ettei sitä pysty enää kilpailuttamaan... 😔 Onneksi se saa paljon normaaleista irtijuoksulenkeistä ja parasta tuntuu olevan iskän kainalo iltaisin sohvalla. Uni paahtaa menemään omia juttujaan niin, ettei kukaan ikinä uskoisi sen olevan jo 10,5-vuotias. Ilo venäytti varpaansa, ei onneksi pahasti. Näyttää aika samalta kuin viime kesänä, toivotaan että päästään tämän kanssa yhtä vähällä. 🤞🏻 Onneksi eläkeläisellä on aikaa parannella. 

Nyt lähdetään maalle uimaan ja rentoutumaan viikoksi, pariksi ja palataan sitten treeneihin ja kisaamaan Maanvaiva Oy:n eli Mein, Nipun ja Häsän voimin. Täytyy varata Häsällekin se selkäkuvausaika elokuun alkuun. 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...