tiistai 23. heinäkuuta 2019

Erkkari, Kalakukkomaastot ja pentutreffit

Kuva Taru Lehtonen 
Käytiin 19.7 Suomen greyhoundyhdistyksen järjestämässä erikoisnäyttelyssä Helsingin Tuomarinkartanolla. Tuomarin piti olla käyttökoiria arvostava, mutta niinhän siellä parhaiten pärjäsivät oikein kunnon geelit, ja yhtä vaille kaikki juoksijat saivat vain erittäin hyvän. Nippu esiintyi omalla vuorollaan aivan superhienosti! 

Loppukilpailussa sitten loppui kärsivällisyys ja käytös oli oikein Nippumaista. Palkinnot olivat ihan huikeat vaikkei edes oikeastaan pärjätty. Huippua SGY!

Mei erkkarissa KÄY EH KÄK 2 VSP ratakoira
Kuva Taru Lehtonen
Nippu erkkarissa JUN EH JUK 1 BIS JUNIORI
Kuva Taru Lehtonen


Mei esiintyi todella kivasti, tuomari sanaili siitä kauniin arvostelun, mutta ilmeisesti huono karva pudotti laatuarvosanan.

Kuvat Taru Lehtonen

Helsingistä ajeltiin samana iltana Kuopioon ja seuraavana aamuna kukonlaulun aikaan teltasta ylös pellolle kalakukkomaastoihin. Mei juoksi, juoksi edelleen hienosti mutta pienesti siitä jo huomaa että se osaa arvella hieman vieheen mahdollista suuntaa. Pisteet silti edelleen huikeat: 510. Kahdestoista kilpailu, Kahdestoista serti ja kaikissa kisoissa huipputason pisteet, ei yhtään kisaa alle 500 pisteen. Voitti siis. Mutta kaksi muuta greytä juoksivat myös upeasti, molemmat sertisuoritukset! Upea Mei. 

Samana päivänä oltiin sovittu 7kk ikäisen L-pentueen tapaaminen kisojen yhteyteen. 
Kaikki pääsivät paikalle ja Leian omistaja Kaisu otti kaikista hienot posekuvat. 

Lyrica-Lyydia, Celia 

Levozin-Leila, Leia 

Latisse-Laila, Milli 

Litium-Lissu, Mana 

Leponex-Lennart, Lenni 


Kisojen jälkeen käytiin yksi yö maalla ja sen jälkeen karautettiin Pohjois-Karjalaan Väiskin, Vuudin ja Vinskin luo. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...