maanantai 5. elokuuta 2019

Kinesioteippiä

Sunnuntaina

Torstaina

Olisko se sitten se karmanlaki, vai mikä lie.. Häsä sulatteli kiimapöhöt ja alkoi olla tosi hyvässä tikissä, joten tein sille syksyn ekat kisailmot. Seuraavana päivänä sen varvas oli turvoksissa. Koirat rallasi landella ja koska hullu-Häzää puskee pelotta kahden 30-kiloisen greyn välistä, oon aika varma että toinen virtahevoista on astunut Häsän kissantassun päälle. 

Laitoin sen heti remmiin ja tukiteipattiin varvas kinesioteipillä. Missään vaiheessa Häsä ei ontunut, eikä varvas ollu löysän tuntuinen, mutta haluan pelata varman päälle, ettei saada tästä pidempiaikaista vaivaa. Varasin Häsälle tälle päivälle ajan virallisiin selkäkuviin Hakalan Lauralle ja toivoin että samalla saadaan myös lisäinfoa varpaan tilanteesta. Varpaassa tosiaan oli pieni venähdys varpaan tyvinivelessä. Mutta onneksi ei repeämä, eikä todellakaan mikään paha. Mennään vielä pari viikkoa remmissä ja sitten jos ja kun turvotus on laskenut, palataan normaaliin liikuntaan ja hiekkaradoille kisaamaan. SMM ja Hailuotoa lukuunottamatta muutkin maastot jätetään tältä kaudelta väliin. Samaten Kartanolla juokseminen. 

Onni onnettomuudessa, että taidetaan päästä suht vähällä. Varvasvammat ovat aina ikäviä ja monesti pitkiä vaivoja. 

Häsä myös kuvattiin samalla käynnillä. Selkäkuvat näyttivät oikein hyviltä ja ne lausuttiin hyvin pian käynnin jälkeen myös kennelliitosta: LTV0 SP0 VA0 🙏👍
Häsä kävi uusintamittauksessakin, 47,4cm eli milli lähti. Oikein täydellisen kokoinen. Painoa on 12,5kg.

Lonkkia ja kyynäriä vielä odotellaan, lonkkamaljoissa oli mataluutta, mutta toivottavasti sieltä ei lausuta sen kummempaa kuin B/B.

Eilen käytiin Nikkilässä lenkki ja otin piiiitkästä aikaa Ilollle frisbeen mukaan. Hän oli asiasta niin onnellinen, että kantoi oranssia lättyään koko matkan, 4 kilometrin lenkkipolun, pellolle. Supermamma, juoksi tuulispäänä menemään.
Pinkit teipit 

Ilo ja Häsä 

Söpikset. 
KamaRaoul

Pippus

Häsä ja Ilo maalla

Pippus herää uuteen loma-aamuun landella 

Kyllä sattui kelit kohdalleen meidän landeviikolle, koirille kasvoi melkein evät kun ne lilluivat lämpimässä järvessä monta kertaa päivässä. 





Pölö ja Pippus eli virtahevot.


Pikku-Nopo, ihan kohta 5v!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...