tiistai 11. lokakuuta 2011

makkaramaastoilemassa


Käytiin viikonloppuna Kuopio-Iisalmi-Nilsiä -rundi ja Uni & Ilo pääsivät SSVH:n makkaramaastoihin sunnuntaina. Ilo juoksi pentujen sarjassa ja tuli toiseksi ruhtinaallisin pistein: 96/100 :D Mutta siis hienosti se vetikin! Vauhtia on hurjan paljon (juoksi taas alkukiihdytyksessä vieheen kiinni, kunnes vetäjä hokasi lisätä kaasua!) mutta Lilli juoksi muuten, kuin olisi ennenkin maastovieheen perässä juossut. Ketterästi kääntyi ja veti n.300 metrisen radan. Tappoi pupun hienosti ja jäi sitä vahtimaan, vaikkei minua nyppylän takaa nähnytkään. Olen erittäin tyytyväinen pentuun! Tuo vauhti vaan hieman hirvittää, luulen, että käydään aluksi varuilta hiekkamaastoissa kisaamassa ja katsotaan, miten pysyy likka pystyssä! :) Mutta radalle, radalle, siellä sitä vauhtia saa ollakin! Erittäin hyvälle näyttää ainakin vielä tässä vaiheessa Lillin tulevaisuus vieheenkauhuna.

Uni juoksi myös, kun ei oikeisiin kisoihin koko kautena kerennyt valeraskauksien, juoksujen ja taas valeraskauden takia. Tai nyt se ei vielä pahasti valeraskaana ole, mutta nestepöhössä kyllä. Uni oli häiritsevän rauhallinen odotellessamme juoksuvuoroa ja lämmitellessä. Arvelin, ettei se lähde ollenkaan perään tai keskeyttää koko vieheenajon. No joo, ei jäänyt paikalleen. Lähti heinät ja mudat lentäen täysiiiiiii ja menikin pirun kovaa! Oikaisi ekaa mutkaa jotenkin oudosti, mutta muuten juoksi yllättävän hienosti ja hurrrjalla innolla. Edellinen koirakko oli vaan jättänyt kaksi vikaa trissaa välistä (viehe palautettiin itse, joten on varmaan jäänyt naru väärälle puolen tai unohtunut kokonaan), joten Uni juoksi hieman lyhyemmän version radasta. Kauhee tappoluisu ja ravistelut päälle. Oli sillä ainakin hauskaa! :D Pisteitä oli Elina taas antanut aika paljon, intoa kyllä piisasi, mutta tuo oikaisu.. 92/100 oli Unin saldo! Ei jääty odottelemaan palkintojenjakoa, koska olisi pitänyt odotella about sata vääränrotuista, vaan lähdettiin kotiin. 


Ilo sai palkinnoksi mm.lelun ja sitähän piti juoksuttaa pitkin porukoiden pihaa, jonne päästessään pitkästä aikaa neiti oli silminnähden riemuissaan! Sinne pääseekin Ilo ja Uni nyt ensi viikonlopuksi hoitoon, kun lähdetään Bean kanssa kauden viimeiselle kisareissulle Hailuotoon! Muutenkin ollaan siellä sitten viikko, kun omistajalla on syysloma(töitä!). 

^^ ja ^ Unin ja Ilon joka-aamuinen, klo 06:45, "ihana uusi päivä tänään!" -leikki. Ne siis herää joka aamu tuosta asennosta toistensa kainalosta. (kun ne on pariin otteeseen ensin yöllä potkittu alas sängystä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...