maanantai 3. lokakuuta 2011

Team Race ja Etanat Kartanolla 1.10

Bea sininen 2. kuva: Jaakko Stenroos

Huh, kaikkee sitä tekee oikeesti sen eteen, että koira käy kipaisemassa radalla yhteensä n. 50 sekuntia. Tässä tapauksessa ajaa päiväseltään 900 kilometriä ja kuluttaa tankillisen bensaa. Nooo, jospa me jo ens kesänä asuttais pikkuisen lähempänä ko.harrastusmahdollisuutta ;) 

Bea oli siis ilmoitettuna sijoitusmatkalle 350m ja etanakisaan 280 metrille. 350 juostiin ensin ja siihen sattui tämmöinen porukka: 
#1 Effloresco's Kajanos 23"61 SERTK
#2 Besties Näin on Näreet 24"16 SERTK
#3 Berenike van de Waterram 24"48
#4 Pikkunokan Bedazzled 25"28  
#5 Mallyfield Dream Ace 25"37

Eli ihan kovia menijöitä oli myös. Bea lähti taas viimeisenä, mutta meni koppiin huomattavasti mieluummin, kuin kertaakaan aiemmin ja seisoi siellä etuveräjää kuoputtaen. Otti hyvin kuitenkin kiinni ja tuli takakaarteessa vielä Ässän ohikin! Aika ei päätä huimannut, mutta oli se huima parannus Hyvinkään aikaan, joka oli 26,06! Voi taas miettiä, että jos neiti oppisi lähtemään kopista muiden vauhdilla ja pääsisi juoksemaan väljemmin, joutumatta juoksemaan sumpussa ja ohittelemaan isompiaan (:D) niin se voisi juosta jopa alle tuon 25 sekunnin. No, ensi kaudella taas uudestaan!

Etanalähtöön osui sitten ihan mukavia tyyppejä ja odoteltiin ihan tasainen lähtö ja sitä se olikin:
#1 Tuulikellon Didco 19"46
#2 Pikkunokan Bedazzled 20"18
#3 Infamous Caspian-X 20"20
#4 C'mere Jäätelötötterö 20"54  
#5 Play A While Iittala 20"69

Bea teki taas erinomaista työtä nousten hienosti porukassa Nonin(I.Caspian-X) rinnalle ja tiukan taiston jälkeen olikin maalissa aavistuksen ennen. Aika oli huonompi, kuin Hyvinkäällä ja minä jopa odotin, että se olisi voinut mennä nurmella alle 20 sekunnin. No siinä meille tavoite ensi kaudelle! :) Aika oli etanasarjan 9.nneksi paras ööö 19:sta etanasta(?) Nemo (N.Beyond Biceps) oli koko sarjan hitain ja Lotta sai kotiinviemisiksi aivan upean pedin, jossa passaa etanoiden etanan tassujaan lepuuttaa!:D 

Väliajalla järjestettiin pennuille jonkin sortin kiihdytyskilpailu käsivieheen perässä etusuoran verran ja me Lauran kanssa ajateltiin, että no hemmetti, kerran täällä ollaan ja pennut mukana niin eiköhän laiteta Ilo ja Riemukin "kisaan". Niin laitettiin ja mietin tovin kopitanko Iloa, mutta päädyin kuitenkin laittamaan sen vain kopin edestä, kun uusi paikka tuo rata muutenkin jne en tiedä, oiskai sen voinu ihan hyvin koppiinkin tunkea ja jättää vaikka takaluukun auki. (Kun se kerran on jo suljetustakin lähtenyt:D) Ilo oli ihan huippu! Se on niin tosissaan tuolla radalla, kun näkee pupun. Silloin unohtuu jopa maailman ihanin kasvistäti Lotta ja silloin keskitytään töihin! Lilli hönki siis vieheen perään jo muiden pentujen juostessa ja taisi omalla vuorollaan yllättää vieheenvetäjänkin: meinasi nimittäin juosta pupun kiinni jo puolessa matkassa ja sai vetäjä veivata viehettä, minkä käsistään jaksoi! Pupu tapettiin huolellisesti ja sitten mentiin muina miehinä pienen jäähdyttelyn jälkeen autoon tyytyväisenä unille. Mainio tyyppi. Turhia ei Ilo radalle huudellut, tuijotti vaan tiukasti muovipussia, eikä päästänyt sitä silmistään. Riemu veti kanssa ihan hirmuisen hienosti ja VAUHDILLA kokoonsa nähden. Pieni taskuraketti. Betsy oli myös katsomassa kisoja, muttei voinut osallistua kiihdytyskisaan, kun oli jättäytynyt hepan kavion alle menneellä viikolla ja varpaat oli vielä hieman hellänä.

Disa teki upeaa työtä K-SVKK:n teamissa ja erityisesti sen 280 m veto oli huikea! Lillin Äippähän ei ole mikään lyhyen matkan koira, mutta nyt näyttää juoksu todellakin kulkevan ja repäisi likka lähtövoiton ajalla 18,98! Wau, hienoa! Kausi vaan loppui kesken, prkl! Disan menoa oli hienoa katsoa ja muutenkin taas sen menoa kisapaikalla. Se on niin mainio, ja ihan sitä samaa on tyttärensä. Ilo on niin samanlainen kuin äitinsä, ettei uskokaan. Ja tosi monessa asiassa :) 

Bea sai pokaalin(kuten se näkyy saavan jokaisesta kisasta, mihin ikinä sen ilmoitan, oli sijoitus sitten mikä hyvänsä, ihme tuuria!:D) ja nyt myös Annelta(T:mi Taulukas) tilaamamme aivan ihanan ja kauniin ja suloisen ja upean ja parhaan ja lämpimimmän umpihaalarin talveksi! Voi että, nyt ihan odottaa jo viileämpiä kelejä, että Bea saa haalarin päällensä. Se on niin hieno, kiitos vielä tuhannesti Annelle!


Lillikin sai pari takkia. Lotta oli tilannut lapsille whiplandian tiimitakit(sori, ei oo kuvaa, kamerasta loppu akku ja laturi Jonnan luona..) talven varalle ja pitihän Ilon saada myös ikioma fleece ja kun se on niin tyttömäinen (NOT!;D) niin vielä vaalejanpunainen! Poikosen Heli oli tehnyt nuttunurkkaansa tyrkylle tuon aivan ihanan pupufleecen ja pakottava tarve oli se varata ja Kartanolla se nyt sovitettiin ja lunastettiin kotiin. Hyvin se sopii neidolle ja on oikein sievä.  Unillakin oli varmaan tosi hieno päivä. Se sai makoilla autossa ja käydä välillä pissillä. Palkintojenjakoon sekin sai osallistua ja töhötti omaan tapaansa iloisena kaikille. Mikä oli kuitenkin hienoa, Uni on oppinut tosiaan olemaan autossa rauhassa ja huutamatta. Ennenhän se siis ulvoi aina Bean perään, minkä kitusistaan irti sai. Nyt se oli mielestäni ihan hiljaa, vaikka Ilo oli kiihdyttelemässä ja Bea eläinlääkärin tarkissa ja Uni autossa Disa seuranaan. Hienoa Unsku, kyllä se siitä!

Ens viikonloppuna Ilo ja Uni pääsee SSVH:n makkaramaastoihin ja seuraavalla Bea hailuotoon! Sitten ois tämä kisakausi taputeltu ja saatais jäädä koko sakki ansaitulle talvitauolle. Beakin on ansainnut sitten aimo kasan herkkuja ja paaljon ruokaa ja lepoa. On se niin mahtavan kauden tehnyt taas :) 


1 kommentti:

  1. Reippaita ja vauhdikkaita tytteleitä tosiaan Ilo ja Riemu ollu Kartanolla, myös muutkin!!;) Mukavata juttua olit taas väsännyt!

    Teme

    VastaaPoista

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...