torstai 22. joulukuuta 2011

soihdut sammuu, kaikki whiput nukkuu..

Joulufiilis on kadoksissa kokonaan, mutta ainakin lomasta on osattu nauttia ruoskahäntäisten kanssa. Ilo on pitänyt huolen, ettei rakas oranssi kumilätty jää minnekään ja osaakin noutaa sen vaikka yläkerrasta, kun siltä kysyy, missä tuo heittoväline on.
Ilon mielestä joulun ei tarvitse olla rauhallinen vaan vauhti on vakio päivästä riippumatta!

Ketjureaktio.


Bea ei edelleenkään kovin nautiskele ulkoilusta, vaikka sillä tuo ihana haalari onkin. Kyllä se silti selvästi enemmän laittaa jalkaa toisen eteen ja jopa umpihangessa! Tosin vain, jos Uni saa hepulin ja intoutuu juoksemaan. Silloin Bean pieni poliisi astuu esiin ja se lähtee rikollisen takaa-ajoon huutaen "pysähdy, tämä on Poliisi!"


Kaunis harmaanaama <3
Ilo kasvaa ja kaunistuu.. Eh, kuvat ei ehkä mustanaamiota imartele, se on luonnossa hurjan paljon nätimpi naamastaan! Ja sillä on oikeesti hyvä whippetinpää, alaleukakin olemassa!!
Whiplandian tiimiläinen zoomailee isosysteriään Unia pupujahdissa

Unsku alaleuaton vai liian pitkänenäinen?! Kaunis nassu on myös alkanut vaalenemaan uhkaavasti!
Harvinainen bongaus: Dumbon korvat PYSTYSSÄ! (tais olla tuulensuunta oikea.. :D)

Onse niin älykäs kaveri.

Onneks oli takki, ois muuten napannu Unin harvahampaat Ilon vauhtijalasta! Uni on taas ryhdistäytynyt kulkemaan porukoiden portaissa ja könyää niissä harva se päivä. Se ei osaa kulkea portaissa siis kuten normaalit koirat, vaan se loikkii tasaloikilla portaalta toiselle. Aina ei näköjää osu loikka ihan kohdilleen..

osaa se tuokin joskus näyttää pöljälle..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...