maanantai 9. tammikuuta 2012

What's up?


Typerä talvi ja liikaa lunta. Omistaja ei nauti talvimaisemasta yhtään niin paljon, kuin Ilo ja Uni siitä nauttivat. Bean kanssa molemmat ollaan sitä mieltä, että lumi pois ja vähintään plussakelit takaisin mahdollisimman pian. Joensuu on taas ihan umpihankea joka puolelta, minnekään ei oikein pääse ulkoilemaan, jos haluaa siis välttää reisilihastreeniä tarpomalla umpihangessa kengät kastellen. Nekin vähät reitit, joita me käytetään on taas aurattu laduiksi hulluille hiihtäjille. Vttu!


Autonsaaminen on laiskistuttanut omistajaakin sen verran, ettei remmilenkkeilyt kilometritolkulla enää nappaa.. Ja irtijuoksupaikat on vähissä, kun jäällekään ei vielä uskalla mennä. 

Uusi vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä. Oltiin Kuopiossa ja ihan satamassa, jossa raketteja paukuteltiin taivaalle paljon. Ilo ei ollut sisällä huomaavinaan kuuluvaa pauketta ja ulkonakin vilkaisi hetken taivaalle, mietti pissiäkö vai ei, katsoi, mitä Uni ja Bea tekee ja jatkoi aivan normaalisti eteenpäin!:D Aika mahtava tyyppi. 

Uni taas.. Sterkka-aikaa en ole saanut vielä aikaiseksi varata, koska meiltä puuttuu se haavasuojapuku, joka estää tuon apinan repimästä leikkaushaavan tikkejä auki. Koulussa on myös aika kiirettä, joten pitää tarkkaan miettiä, milloin ehtii olla leikkauksesta toipuvaa koiraa kotona vahtimassa. Unihan, jonka taisin tuossa kehua aikuistuneen, on taas palannut samoihin vanhoihin tapoihinsa. Se on ihan pentu jälleen ja touhottaa milloin mitäkin omiaan pöytäsurffailun ja roskiskaivelun ohella. Eli ihan valeraskauttahan se rauhallisuus taas oli.. :D Jotain hyvääkin: Ilon kanssa se painaa mielellään kivaa vauhtia ulkona ja on taas alkanut saada kuntonsa ja lihaksensa takaisin. Mutta tuntuu aika usein, että mulla on kaksi aikuista ja fiksua whippetiä ja yksi pentu. Ilo ja Bea siis ne aikuiset..  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...