perjantai 2. maaliskuuta 2012

Muutto

On ne vaan hauskoja koiraeläimiä. Maanantaina, aamulla klo 9 saatiin avaimet uuteen kotiin, ja puolta tuntia myöhemmin omistaja istui pakettiautossa matkalla kohti Joensuuta. Whippetit ehkä hieman ihmetellen uudessa  tyhjässä asunnossa kera petinsä ja vesikupin.  
 Palatessa ikkunassa oli tutut nenänjäljet ja vastassa kolme iloisesti heiluvaa ruoskahäntää. Nyt on asusteltu Puijonlaaksossa vajaa viikko ja hyvin näyttää nämä reissailuun tottuneet nenäkkäät kotiutuneen.
 Unin harmaa nenu.

 Tuossa ihan pihassa on meidän "oma koirapuisto", jossa on hyvä käydä kiireellä vähän spurttaamassa! Tänään aamupäivällä käytiin narupalloa viskomassa ja tytöt (no ei Bea) nauttivat kevätauringon keltaisesta valosta ja nollakelistä täysin reisilihaksin ja painoivat hetken aikaa tassunjälkiä pitkin puistoa.
 "Pallo, etsi Pallo!" Ilo tunnistaa lempilelunsa, eli frisbeen ja pallon ja osaa hakea oikean nimisen esineen pyydettäessä. Fiksu hevonen, eikun whippet siis! ;)

 Ilo on vannoutunut kehonrakentaja ja se treenaa ahkerasti aina, kun mahdollista!

 Uni on myös innostunut keväästä ja juoksee paljon, saaden samalla perävaununsa Bean liikkeelle. Uni muuten kävi siellä Tuusniemellä lauantaina vammailemassa oikein koko rahan edestä. Argh, miten rasittava se olikaan!:D Ei mitään muka osannut, tai halunnut tehdä. EH tuli tiukalta tuomarilta, joka jakeli myös surutta H:ta hyvillekin koirille ja siihen on tyytyminen. Arvostelu on hukassa, mutta liikkeistä tuli taas hieman sanomista sekä kaulan kiinnityskohdasta ja suorasta olkavarresta. Niin ja toki tuosta kevyestä kuonosta ;)
Omistaja innostui sisustamaan uutta kotia, ja maalasi pari seinää kivalla vihreällä sävyllä. Sänky on "aika iso", kuten jokainen asuntoon astunut ihminen on tokaissut, mutta niin sen on oltava, jos siinä meinaa kolmen ruoskahännän kanssa nukkua. (Jännä, että vaikka tilaa on 180 x 200 cm, on peiton alla aina öisin ahdasta..) Myös Uni ja Ilo on saaneet jälleen kunnian palata sänkyyn nukkumaan, kun nyt on enemmän tilaa! Joensuun miniyksiössä omistaja nukkui Bean kanssa 90 cm leveällä sohvasängyllä ja siihen ei muita mahtunut.

Home Sweet Home.
Omistaja teki vaihtokaupat koirien isovanhempien kanssa, musta isompi sohvasänky muutti Iisalmeen ja me saatiin tilalle hieman pienempi valkoinen sohvan virkaa toimittamaan. 

Jyskistä löytyi kello kuudella eurolla!

Ja tuo ihana peili, johon allekirjoittanut ihastui muutama viikko sitten!
Tämä asunto on kertakaikkiaan ihana, kylpyhuone on iso kaakeloitu ja siisti, eteinen on sen kokoinen, että voisi oikeastaan hommata tuohon oviaukkoon portin ja pitää koiria päivisin siellä. (Ei tarvitsisi AINA miettiä, jäiköhän keksipaketti tai leipäpussi tiskipöydälle ja kotiin tullessa löytyy tyhjä pussi sängyltä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...