sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Hupsista, taas!

Pahoitteluni, jälleen, että blogi elää hiljaiseloa. Omistajan crossfit harrastus on lohkaissut niin ison osan arki-illoista kaiken muun kaverikoiratoiminnan, opintojen ja ssvh:n juttujen lisänä, että aikaa ei koirien lenkityksen jälkeen jää mihinkään!

Mistäs sitä aloittaisi..

Whippetharrastajien maastomestaruuksien jälkeen alkoi tulla ihan yhtäkkiä kesä Savoon ja helteistä on saatu nauttia ihan olan takaa! Ilo on innostunut pikkuisen jo uimaan ja tänä kesänä omistaja aikoo tehdä siitä kunnon vesipedon! 

Iitin derbykisat saatiin viettää ennakkoennusteista poiketen aivan upeissa aurinkoisissa keleissä ja seurakin oli mitä parhainta. Lauantaiaamuna kellon soidessa neljän jälkeen ei tosin paljon naurattanut, kun Vanni oli koko yön pitänyt huolen, ettei kukaan muu Hillakujan vierashuoneessa vaivu syvään uneen. Matka Iittiin hujahti kivuttomasti ja perillä saatiin autokin ihan aitiopaikalle. Ilo juoksi alkuerissä ihan hienon näköisesti parin jättäessä leikin kesken ekaan mutkaan. Alkuerien jälkeen sijoitus oli neljäs, mahtavan alkueräjuoksun vetäneiden Olgan ja Kielon sekä Wandan takana. Piste-eroa oli varsinkin johtopariin sen verran, että finaalijuoksussa ei ollut paljoa jännittämistä, Ilon olisi pitänyt juosta ihan hurjat pisteet derbyvoittoon. Wanda ja Ilo olivat hyvä pari ja juoksu oli hienoa! Wanda taittui mutkiin pikkuisen paremmin ja vetikin muutaman pisteen Iloa edelle. Lopputulokset eivät muuttuneet, Olga voitti, Kielo tuli toiseksi. Wanda kipusi myös palkintopallille kolmantena ja Ilo oli neljäs. Bean jalanjäljissä mennään, Bea oli myös aikoinaan derbyIV!:) Hyvät tasaiset juoksut Ilolta, ei niissä mitään vikaa ollut, muut olivat vain parempia! ;)

Seuraavana päivänä palasimme kartanohotelliyön jälkeen kisapaikalle Lotan kanssa ihan vain turistin roolissa, mutta Sonja toimi kilpailuttajana myös tänään. Lällärit korville siis ja pisteitä kirjoittelemaan ylös. Mikäs tuossa oli auringonpaisteessa katsella hienoja juoksuja ja nauttia!


En ihan ehtinyt saamaan kuvaa, kun Vanni ISTUI Ilon selän päällä!
Turhaan ei Iittiin toiseksi päiväksi jääty, Iitu nimittäin juoksi kaksi hienoa juoksua ja erityisesti finaalissa tykitti siihen malliin, että kipusi kakkospallille ja saalisti ekan SERTinsä! :)

Parveekkeen valloittajat!

ORAVA!

Unsku rakas kävi Sorsasalossa toukokuun lopulla näyttelemässä Erittäin Hyvästi.

Hapelähteen puistossa lauantaipäivää viettämässä. Olipahan muuten viimeinen viikonloppu ilman koiraharrasteita vähään aikaan, tästä se taas lähtee.. ;)

Ainiin käytiin me Kaupin iltakisoissakin juoksetelemassa lyhyellä matkalla. Ilo oli saanut itseluottamusta lisää aimoannoksen ja ajolinjatkin olivat ehkä aavistuksen parantuneet! Se kipitteli ekana maaliin viiden koiran lähdössä ja hitto vain kolmen sekunnin sadasosan päähän kv-ajasta! Uni ja Bea joutuivat samaan lähtöön kauhean nopeiden koirien perään ja juoksivat ihan paskat ajat molemmat, mutta kivaa oli!:)Joonaksen porukoiden pihalla patsastelevia whippetejä!

Ilo vahtii, ettei "isi" huku.

Oikeastihan tässä kävi niin, että Ilo aikansa haki frisbeetä vedestä, kun sen heitti tarpeeksi lähelle rantaa ja kerran se lensi hänen mielestään liian kauas ja Joonas joutui hakemaan lätyn kanootilla :D

Kati ja Ilon pikkusiskopuoli Maya olivat Kuopion vierailulla ja siskokset pääsivät futiskentälle juoksemaan kimpassa. Hieman jos tuota kokoeroa oli likoilla.. Maya oli aiiiivan ihana pieni kainaloinen!

Unsku nauttii kesästä vol 1

Unsku nauttii kesästä vol 2


Eilen käytiin Oulusa Virpiniemen Greyhound Stadionilla nelistämässä ovaalia lyhyellä matkalla tähtisprinteissä.  Ilohan on tiettävästi erittäin nopeasti kiihtyvä lyhyen matkan koira... :D ehehe, no ei ole. Mutta saipa hyvää kokemusta kolmen startin kisapäivästä ja Ilohan juoksi hienosti kahdesta ekasta lähdöstä kv-ajat hurjan nopeiden kiitureiden perässä! Ilo lähti molemmissa starteissa kopista ihan todella hyvin ja 2.aikajuoksussa se jopa leikkasi lähemmäs kiskoa ekassa kaarteessa!!! Muutenkin ajolinja heti ekalla suoralla oli jo huomattavasti aiempaa parempi. :) Finaalissa Lilleri juoksi äitinsä Disan ja Macarenan Siriuksen kanssa. Lähdössä Disa onnistui paremmin ja painoikin heti kärkeen. Ilo ja Esteri kolaroivat hieman ekassa kaarteessa, kun Esteri haki linjaa sisään ja Ilo hieman ulommas. Onneksi Esterin juoksu ei mennyt pilalle, vaikka Ilo varmaan yritti pelata äipän pussiin kiilaamalla kaverin pois matkasta.. :D Disa ja Esteri kävivät tiukan kisan ja Esteri voitti yhdellä sadasosalla. Ilon askeleet menivät puolestaan aivan sekaisin ja se juoksi huonon ajan 19,78 sek. Mutta tärkeintä oli, että tavoite saavutettiin ja Ilo juoksi taas askeleen lähemmäs ratavalion arvoa. Ja ihan parasta koko päivässä oli se, että Ilo alkoi hakea sisään!! Jee!

Whiplandian Wild Child, Wonderchild, äiti Finlandia ja Wade Walker.

Ilo kantoi itse oman palkintonsa autolle!:)

Bean ja Unin oli tarkoitus juosta Iitun ryhmäkoekaverina, mutta Iitupa ei ihan vielä kiskovieheen perässä viitsinyt kaikkeaan antaa, joten Bea sai juosta Karman harkkakaverina lyhyen matkan ja kylläpä se nautti!

Nitro-miesss, ekaa kertaa radalla ja kolmatta kertaa suljetussa kopissa ja eikun vaan kiskovieheen perässä 280 m oikein mallikkaasti alusta loppuun! Lahjattomat treenaa, se on Ilon ja Nitron motto :D Nitro oli niin maailman helpoin lainakisakaveri. Voisin ottaa tuon koiran omakseni milloin tahansa, epäilen tosin, ettei Tiia anna!

Perjantai-iltana ajeltiin Sonjan kanssa Honkakoskelle lyhentääksemme lauantaiaamun matkaa Ouluun. Whippetithän repesivät tästä täysin ja juoksivat ihan hullua hepulia kuka milloinkin pitkin takapihaa. Hilla ja Nitro kävivät ihan kunnolla uimassa, tosin vain jälkimmäisenä mainittu tarkoituksella. Hilla juoksi suoraan järveen vahingossa :D Ilokaan ei muistanut, että hänellä on kisat seuraavana päivänä ja paineli minkä kintuistaan pääsi pitkin Suursaaren nurmikenttää.

Onkohan tässä vielä tapahtunut jotain muuta mainitsemisen arvoista..? Eipä kai. Viikon päästä juostaan maastokisaa Mustialassa ja viikko siitä Juhannusracea taas Oulussa. Suomea ees ja taas :)
Loppuun vielä upea kuva Lilleristä! 8.6.2013


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...