torstai 3. heinäkuuta 2014

PENTUJA TULOSSA!!!


Käytiin Ilon kanssa tänän ultrassa ja pentujahan siellä masussa oli!!!! :) Ilohan on ollut heti astutuksesta aivan kauhean tiine, se ei ole syönyt kunnolla aamuruokiaan, on vähentänyt juoksuleikkejään, ollut tavallista rauhallisempi ja ajatuksiinsa vaipuneempi.. :D Voi Ilo, kyllä se tiesi! Ultrassa eläinlääkäri laski, että ainakin viisi. Ei haittaa, vaikka siellä olisi muutama piilossa. 


Käytiin viikko sitten tiistaitreeneissä Kaupissa, Mei juoksi 280 m ja vitsit se on kyllä luonnonlahjakkuus!

Uni ja Bea juoksivat ryhmäkamuina ja mamma-Ilo ei edes hinkunut autosta ulos, siellä nukkui tyytyväisenä masunsa kanssa.. :D Tampereelta ajeltiin Espooseen kyläilemään, ja nähtiin samalla reissulla Ilon siskon Riemun ja hänen kämppiksensä Namin lisäksi Mein sisaruksia!
Mei ja Queenie Luukissa.


Rita, Retu ja Mei iltalenkillä. 

Olipa mukava nähdä pentuesisaruksia, ihania tyyppejä kaikki!
Mei on oppinut uimaan oikein hienosti ja se tykkää todella paljon vedestä. Muutenkin kasvanut ja järkevöitynyt ihan hurjana, se nukkuu kaiken aikaa kotona nykyään, huh! Ensi viikolla lähdetään käymään Virpiniemessä radalla harjoittelemassa ja varmaan saa juosta taas handslippina 280 metriä. 

Bea sai tiedon, että se on ansainnut ansiomitalin kaverikoiratoiminnastaan, raitapaita palkitaan Sawo Showssa sunnuntaina ennen isoja kehiä. Voi Bea, hän täytti myös viime sunnuntaina 6 vuotta ja on siis virallisesti veteraani-ikäinen kisoja ajatellen.. :) 

9 kuukauden iässä oli naama vielä hieman tummempi kuin nyt. :)


Kuvasin maalla peltoa, että olisiko siitä oikeaan kisakäyttöön, mutta koirathan siinä alkoi juoksennella pääosassa.. 

Mutta nyt me keskitytään masun kasvatteluun. :)

2 kommenttia:

  1. Onnea Ilolle ♥ Miten usein koirasi pääsevät juoksemaan vapaana?

    VastaaPoista
  2. Lepopäiviä lukuunottamatta meillä liikutaan pääsääntöisesti irti. :) nyt kun ei ole kisoja hetkeen liikutaan vapaammin ja sitten kun kisataan säästellään paukkuja ja liikutaan enempi pyöräillen ja remmissä. Treeni-, kisa- ja lepokausilla irtiolon määrä vaihtelee jonkin verran.

    VastaaPoista

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...