keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Joulun odotusta


Blogi on viimeaikoina elellyt hiljaiseloa ja jonkinlaista lepokautta elettiin koirienkin kanssa kisakauden loputtua. Tarkat viikkorytmit ja aikataulut unohdettiin, käytiin juoksemassa sillon kuin huvitti ja koirat sai juosta niin paljon kuin huvitti. Paljon käytettiin aikaa myös ihan vain lepäämiseen ja marraskuu vesisateineen ja pimeyksineen olikin oikein oivaa aikaa tuohon. 

Juoksuttaminen täällä onkin ollut monena viikkona lähes mahdotonta, koska ensin on tullut hiukan lunta, päälle vettä ja lopuksi kunnolla pakkasta. Kaikkialla on siis aivan älyttömän jäistä ja vinttikoiran tassuille vaarallisen terävää ja kovaa. Jospa sitä luntakin saataisiin jossain vaiheessa, että pääsisi kunnolla koiria vuodenvaihteen jälkeen juoksuttamaan. Mei tosin tekee kiimaa ja olen aika varma, että Nopsa tekee perään. Siitä sitten taas löysistyvät, mutta nyt olisi kyllä oikeasti maailman loistavin aika kiimat pitää jos pitää meinaa. Hope for the best. 


Lunta odotellessa on remmilenkkeilty ja käyty Hyvinkäällä koirauimalassa Voiton, Potin ja Iivarin kanssa. Nopsa ja Mei ovat päässeet parille ekalle kerralle mukaan, mutta Ilokin niiiin tykkäisi joten eiköhän sekin pääse seuraaville kerroille, nyt kun Nopsakin alkaa oppia rampilta loikkaamisen. Ilo tosin tarvitsee liivit ja edelleen pärskii korvansa täyteen vettä. Nopsa ja Mei taas ovat kyllä varsinaisia vesipetoja, todella taitavia uimareita. 


Ainiin, Mida kävi sydänultrassa ja terve on pumppu! jes! :)
Ilolla ja Nopsalla on virallinen sydänultra ensi viikolla. Jos kaikki on ok, ollaan taas askel lähempänä ensi kesän pentuprojektia. Jännää. Niin ja joo, allekirjoittanut suoritti kasvattajakurssinkin joulukuun alussa Vääksyssä. :D 

Nyt kuitenkin joulua ja kauan odotettua minilomaa odottelemaan. Ihanaa joulunaikaa kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...