maanantai 12. syyskuuta 2011

Kalakukkoja jahtaamassa

Käytiin Bean kanssa lauantaina Nilsiässä kisapelloilla. Oikomassa ja ennakoimassa!:D No, pahasti ei onneksi oikonut, mutta ennakoi aika paljon ja veti mutkia suoriksi tai pitkiksi. Kuten sanoin, avoin pelto ja Bea=kehno pistesaalis. Alkuerissä Bea juoksi Bean (Nebtunuksen Electric Elite) kanssa ja kaimat pistelivät haisemaan. Ei oikeesti, ihan kivalle se juoksu näytti, hieman sitä ennakointia jne. Bealla ainakin oli kivaa, en tiedä oliko parilla :D Bea alkaa olla vähän kehno parikin noissa peltokisoissa: se on aika nopea ja ketterä, ja sitten vielä ennakoi, joten hitaampi pari jää auttamatta aika huonoon asemaan juostessaan kauniisti oikein, mutta viehe ja Bea karkaavat liian kauas. Joten me taidetaan nyt suosiolla jättää nuo peltokisat muille ja käydään jossakin hiekkakuoppamaastoissa ensi kaudella. Eipähän aleta sabotoimaan muiden suorituksia. Kuitenkin, alkueriin starttasi 11 whippetnarttua, joista 6 otettiin finaaliin. Bea yllättäen kolmantena 237 pisteellä!

Finaaleissa Bea sai parikseen Hymyn neljänneltä sijalta ja tässäpä "tyylinäyte" siitä:

eli ihan pelleilyksi alkaa mennä tuo sen juokseminen, kun se tajuaa jo liikaa tuosta touhusta. Finaalipisteitä tuli 231, kuten arvelin, ja sijoitus putosi lopulta 4.nneksi. Onhan sekin kuitenkin ihan pirun hienosti, kun osanottajia oli 11! Vendi (m.baccarat) teki aivan huiman finaalijuoksun, nousi kuudennelta sijalta toiseksi ja sai neljännen SERTinsä! Tuulikellon Disco oli aivan suvereeni ykkönen pistein 522 ja Bean eteen kolmanneksi nousi TC No Can Do, kahdella pisteellä paremmin. 

Ilon isi Nuka oli myös juoksemassa veteraanien sarjassa ja havitteli sitä viimeistä maastosertiään, joka on monet kerrat ollut jo niin lähellä. Kuvasin Nukan alkueräjuoksun ja se on tässä:

Ja hyvinhän Nuka juoksi, nimittäin sijoitus oli vetskujen 1. ja SERTi!! Vihdoin, sieltä se tuli ja voittamalla se viimeinen sinivalkoinen ruusuke, joka oikeuttaa Nukan virallisen nimen eteen pienen lisän ;) FI Kva-m Beschützer Alonso.

Ilo oli isistään hirmuisen innoissan ja se juoksutti Nukaa pitkin viereistä peltoa.
Marja napsi muutamia kuvia:
Oli ihan huippukiva kisapäivä, ja kisamatkan lyhyys oli ihan luksusta= 35min kisapaikalle porukoilta! Ensi vuonna uudestaan, ehkäpä jo Ilon kanssa!;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...