maanantai 26. syyskuuta 2011

koppitreenejä, pennuntuoksuja ja mätsäreitä

"TUM!" kuului, kun Ilo neiti laitettiin ekaa kertaa suljettuun koppiin ja se potkaisi taaksepäin pamauttamalla takaluukkua. Ulos tultiin kuitenkin oikeinpäin, oikeasta luukusta ja vauhdilla! 

Käytiin viikonloppuna Ilon kanssa Jyväskylässä kasvattajia, äippää ja siskoa, sekä muita ruoskahäntiä moikkaamassa parin yön verran. Oli Uni ja Beakin toki mukana, sekä saatiin yksi ällöttävä ja pahanhajuinen whippetpentu Tampereelta mukaan touhuihin, kun kutsuttiin Lotan kanssa ystäväni Mariakin Hillakujalle viikonloppuvieraaksi. 
 Lilli, Riesa ja Dippi

  
^maailman ällöttävin ilmestys: Jymy 8vkoa. 
Eipä suotta muistuta Beaa pienenä! Sain siis ystäväni ylipuhuttua ottamaan ainoan ja oikeanrotuisen koiran VUODEN palopuheen jälkeen. Kannatti! Jymy on Vi'waun Jaimei, eli se on Jojon poika eli Uni on sen täti!
   
Unia ja Beaa pentu lähinnä inhotti, ne mulkoili sitä sohvalta välillä hieman minuakin vilkuillen: "eihän toi vaan oo lähdössä meille?!" Onnekseen huomasivat, että Jymy lähti Marian mukana takaisin Tampereelle, eikä siis muuttanut meille :D Sori Uni ja Bea, luulen, että tuutte näkemään ko.kakaraa siltikin tosi usein!

Lauantaina pidettiin penskoille kopitustreenejä, meillä kun homma on vielä ihan alkutekijöissään, kun ei olla päästy heinäkuun jälkeen minnekään treenailee. Nitro, ihanaihana Nitro, haettiin mukaan ja eikun pennut koppiin ja menoks. Ilolle ekana ihan avoimesta kopista, se kun on vaan kerran aiemmin kokeillut koko kopitusta! No ei ongelmia, eikun etuveräjä kiinni. Pidin vielä itse Lillistä kiinni ja se olikin hyvä, koska vieheen lähtiessä liikkeelle neiti otti pari peruutusheittoa, ennenkuin pääsi veräjän auettua painelemaan pupun kiinni. Kyllä me jo takaveräjäkin suljettiin ja kolaus kuului, mutta sieltä se lähti ihan oikein ja hienosti juoksi! Tosi ylpeä oon likasta, se tuntuu heti tajuavan, mitä oikein millonki tehään. Nyt jätetään hautumaan ja luulen, että seuraavalla kerralla se jo muistaa homman jujun!:) Ilo tekee tosissaan töitä vieheen nähdessään ja se on hauska, kun se on niin totisena! 

Ja tottahan toki seisotettiin pentuja, mutta kun namin toivossa jokainen muukin koira halusi pöydälle, niin olihan niitäkin kuvattava. Ja Beasta tulikin yllättävän hyvä kuva, jossa korvat, kaula ja asento ovat kerrankin hyvin! 
  
 
 Lilli on ihan vanha tekijä ja osaa tuon poseraamisen todella hienosti. Sitä käytiin myös harjoittelemassa K-SVKK:n mätsärissä sunnuntaina ja vaikka ilma oli kylmä, Lilli esiintyi yllättävän hienosti ja sai erinomaista harjoistusta Jyväskylän Kv:ta varten. 

 Unikin kävi mätsärissä, mutta kylmä ilma ja juuri loppuneet juoksut taisivat tehdä Unin olosta epämukavan, eikä se esiintynyt yhtään totuttuun Unimaiseen tyyliinsä. Punaiset nauhat molemmat kyllä sai, mutta ei mitään sijoituksia. Kalliit oli pihvitikut ;D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Häsä

 Koska voin, aion kirjoittaa tänne muistoksi fiiliksiä ja tunnelmia niistä ajatuksista, kun vieressä sohvalla nukkuu minun ensimmäinen kansa...